Спа Студио Сабина София

ЗА НАС

ScreenHunter_7739 Jan. 05 16.40Спа Студио Сабина предлага на своите клиенти уникални терапии за лице и тяло, с които ще имате уникалната възможност да съчетаете полезното с приятното.

По време на процедурите за лице и тяло, ще попаднете сред неопвторима атмосфера от аромати, свещи, музика и още нещо. Към терапиите за лице ще получите: Безплатна професионална консултация и анализ на кожата Терапии против стареене на кожата: миoлифтинг, почистване на лице, хидратация, регенерация, възстановяване и обоготяване с кислород. Предлагаме Ви професионална козметика от висш клас, както и терапии за мъже. Луксозни терапии за лице: Предназначени са за девитализирани кожи или такива, които нямат нужда от специална грижа, а за постигане на по-добър и сияен вид преди специален повод. Терапии за тяло: Безплатен пресинг тест, в студиото ще бъдете безплатно консултирани от високо квалифицирани рехабилитатори и кинезитерапевти за типа целулит и вида мастно натрупване. Отслабване. Подобряване на клетъчния метаболизъм. Стягане на тялото и тонизиране на мускулите. Антицелулитни терапии. Процедури срещу отпускане на кожата и задържане на вода. Таласотерапия. Многофункционална SPA капсула NEOQI, която включва хидромасажна вана, виши душ, парна сауна, инфрачервена сауна, тангентор, вибромасаж. SPA ритуали: Различни видове масажи и spa процедури – аромотерапия, пийлинги на тялото, маски с шоколад, мед, кафе, грозде и вино, таласотерапия с водорасли и други. Различни SPA пакети. Оригинални идеи за подарък.

УСЛУГИ

Нашите уникални терапии за лице и тяло са ритуали на красотата, ще имате уникалната възможност да съчетаете полезното с приятното. По време на процедурите за лице и тяло, ще попаднете сред неопвторима атмосфера от аромати, свещи, музика и още нещо.

Към терапиите за лице ще получите:
Безплатна професионална консултация и анализ на кожата
Терапии против стареене на кожата: миoлифтинг, почистване на лице, хидратация, регенерация, възстановяване и обоготяване с кислород. Ние ви предлагаме професионална козметика от висш клас, както и терапии за мъже.

Луксозни терапии за лице:
Предназначени са за девитализирани кожи или такива, които нямат нужда от специална грижа, а за постигане на по-добър и сияен вид преди специален повод.

Терапии за тяло:
Безплатен пресинг тест, в студиото ще бъдете безплатно консултирани от високо квалифицирани рехабилитатори и кинезитерапевти за типа целулит и вида мастно натрупване.
Отслабване
Подобряване на клетъчния метаболизъм
Стягане на тялото и тонизиране на мускулите
Антицелулитни терапии
Процедури срещу отпускане на кожата и задържане на вода
Таласотерапия
Многофункционална SPA капсула NEOQI, която включва хидромасажна вана, виши душ, парна сауна, инфрачервена сауна, тангентор, вибромасаж.

SPA ритуали:
Различни видове масажи и spa процедури – аромотерапия, пийлинги на тялото, маски с шоколад, мед, кафе, грозде и вино, таласотерапия с водорасли и др.
Различни SPA пакети
Оригинални идеи за подарък

ПРОДУКТИ
Грижа за кожата
Почистване, подхранване, стягане
Подмладяване

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_7732 Jan. 05 16.01ScreenHunter_7733 Jan. 05 16.01ScreenHunter_7734 Jan. 05 16.01ScreenHunter_7735 Jan. 05 16.01ScreenHunter_7736 Jan. 05 16.02
КОНТАКТИ

Спа Студио Сабина София – spastudiosabina.com
Адрес: гр. София, ул. Стара Планина 1
Тел.: 02 983 66 33
Моб.тел.: 0875 157 365
E-mail: spa_studio@ abv.bg

Текст и изображения: spastudiosabina.com

За автора