Ес Пи Ес Уотър Груп ООД – Фонтани и водни ефекти София

ЗА НАС

ScreenHunter_8675 Jan. 20 23.24Фирма Ес Пи Ес Уотър Груп ООД е със седалище в гр. София и е регистрирана съгласно търговския закон на Р. България. Основния предмет на дейност на фирмата е проектиране, доставка и монтаж на помпи, помпени станции и оборудване в сферата на водоснабдяването, канализацията, напояването, пречистването на питейни и отпадъчни води, изграждане на фонтани, водни ефекти и др.
Нашата цел е да предложим на пазара продукти с високо качество, които да гарантират на нашите клиенти сигурност и безотказност при тяхната експлоатация, за което фирмата предлага комплексна услуга от доставката на съоръженията, през монтажа, пуска и настройката до последващата им подръжка.
Ръководния персонал на фирмата е подбран внимателно, като е обърнато особенно внимание на квалификацията и познанията на всеки един от тях в областите обект на дейност на фирмата. Във фирмата работят както, електроинженери, така и ВиК проектанти с богат опит в сферата на пречистването на отпадъчни води и проектирането на канализационни колектори. Екипът ни се допълва от ландшафен архитект и монтьори.
Стремим се да предлагаме на клиентите и пълна гама от продуктите на нашите партньори, като подържаме големи количества на склад. Информация за всички стоки можете да получите от служителите ни в централния ни офис.
Нашите специалисти винаги са готови да предложат решение на вашите технически проблеми в областта на управление на водите.
Високото качество на продуктите, адекватните технически решения и надеждното партньорство са основните принципи на работа на Ес Пи Ес Уотър Груп ЕООД, с които печелим доверието на нашите клиенти.

ФОНТАНИ И ВОДНИ ЕФЕКТИ
SPS Water Group ltd – лидерът в проектирането и изграждането на фонтани и водни ефекти.
Със своя екип от професионалисти отделът на фирмата е в състояние да проектира и изгради фонтани по Ваш вкус, да възстанови старото Ви фонтанно корито, както и да предложи варианти за раздвижване на водната архитектура чрез програмиране на всяка една от струите.
Осветлтнието може да бъде както монохромно, така и с RGB технология позволяваща да се управляват едновременно до 256 прожектора с 16 500 000 цвята.
За да бъде Вашия фонтан уникален и строго спесифичен, можете да се консултирате с нашите специалисти, както за вида на водната архитектура, така и за възможностите за неговата динамика. Ние съвместно с водещите фирми, който представляваме в бранша, сме в състояние да Ви предложим едни от най-добрите решения за:
Статични фонтани – непроменящи водната си архитектура;
Динамични фонтани – работещи по специално написана за вас програма;
Пеещи фонтани – те всъщност само танцуват, но го правят изключително прецизно по музиката която сте пуснали да свири;
Сухи фонтани – фонтани със скрито под земята корито на които водните струи изкачат внезапно от подовата настилка;
Прецизни фонтани – При тях водните струи могат да нарисуват почти всичко което Ви хрумне, но намират приложение само в закрити пространства;
Преносими фонтани – със собствено подвижно корито от полипропилен;
Воден спектакъл – Подходящ за големи водни площи на общини, или големи хотелски комплекси. При него богат асортимент от фонтанни дюзи, програмирани по конкретни мелодии, визуализират магията на водата.
и др.

ПОЛИВНИ СИСТЕМИ
Ес Пи Ес Уотър груп ЕООД предлага цялостни концептуални технологични и технически решения за нуждите на автоматизираното поливане, капково напояване, микро разпръсквачи и системи за защита против слана и замръзване за градини, паркове, хотелски комплекси, спортни терени, голф игрища и селското стопанство (градинарство, овощни градини, лозя и др.), както и цялостно управление на проекти „до ключ“ за големи и малки обекти.
Допълнително системите се окомплектоват със системи за филтрация, използване на отпадъчни води за поливни нужди и помпени станции с различно приложение.
Компанията покрива територията на България с клонове и партньори в Бургас, Русе, Стара Загора, Варна и Благоевград.
Нашият новаторски и натрупал практически опит екип е висококвалифициран във всички аспекти на доставка, проектиране, супервизия, инсталиране, въвеждане в експлоатация и поддръжка на автоматизираните поливни системи. Ние сме специализирани в инженеринга на автоматизирани поливни системи, използващи утвърдени технологии за поддръжка, осигуряващи надеждност и икономичност. Компанията е добре екипирана с най-съвременна техника и методи за инсталация, което ще гарантира по-ефективна работа на системата, надеждна поддръжка и конкурентни цени. За нас е много важно, тези услуги да се предоставят бързо и вежливо към нашите клиенти.
Ние осъзнаваме, че Вашето време е изключително ценно, така че ще Ви посетим на място за първоначални консултации, което ще очертае основните изисквания и ще предостави възможност за оглед на важни фактори, необходими за изработката на професионален проект и последващо правилното функциониране на Вашата поливна система. Заедно с Вас също така, ще определим план за действие, отговарящ на Вашите лични и финансови изисквания. След приключване на монтажа, ще Ви запознаем с всеки детайл от нормалното функциониране на новата автоматизирана поливна система.
ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИЗБЕРЕМ ПРОФЕСИОНАЛНА КОМПАНИЯ?
Успешно поливане
Професионалната компания разполага със специалисти, прилагащи доказани методи на работа, благодарение на натрупания практически опит съобразен с най новите технологични иновации в областта на поливни системи. Тя избира най-подходящите продукти за Вашия обект въз основа на вертикалната планировка, озеленяването, алейната мрежа, градинското осветление и наличния водоизточник с неговите работни параметри.
Качествено проектиране на поливни системи
Компетентно изготвения проект с необходимия набор придружаващи документи Ви спестява както от краткосрочните, така и от дългосрочните разходи по изграждане на поливна система.
В краткосрочен план, ние Ви осигуряваме качествено инсталиране при разумни цени чрез елиминиране на съмненията, погрешните тълкувания, които често водят до непредвидени разходи – скъпи ревизии, добавяне и промяна на поръчките с напредването на проекта за поливна система.
В дългосрочен план – по-малки оперативни разходи и разходи за поддръжка, по-голям процент оцеляване и по-добри условия за растителния материал, както и оптимизирано използване на водните ресурси за поливната система.
Гарантирани спестявания
Надеждност: Поливната система е добре проектирана и инсталирана – от първия път !
Трайност: Вашата поливна система ще се изгради с високо качествено оборудване притежаващо дълъг срок на експлоатация.
Спестяване на вода: Професионалния изпълнител осигурява работата на поливната система, така че тя да дава точното количество вода във всяка една точка от обекта без излишно преполиване.
Здрави и красиви растения: Оптималното и системно поливане /напояване/ ще накара градина, парка, спортния, футболния терен или голф игрището да процъфти.
Гарантиран последващ контрол
Ангажиментът на професионалната компания се простира отвъд дизайна и спецификацията на поливната система. Тя ще предостави последващ контрол върху съоръжението /абонамент и оторизиран сервиз/ и, ако е необходимо, разширяване или обновление на поливната система.
Всички тези важни фактори са успех за Вашия проект за поливни системи.
Опазването на водните ресурси подчертава ролята на нашата компания, чиято цел винаги е била „ефективност при проектиране” на автоматизирани поливни системи, помпени станции и водни ефекти.

ПОМПИ

SPS Water Group ltd е специализирана в търговията с електрически водни помпи на едро и дребно, табла и апаратура за управлението им, мембранни съдове, окомплектовка и арматура за хидрофорни инсталации.
Нашата цел е да предложим на пазара продукти с високо качество, които да гарантират на нашите клиенти сигурност и безотказност при тяхната експлоатация, за което фирмата предлага комплексна услуга от доставката на съоръженията през монтажа, пуска и настройката до последващата им поддръжка.

Наши партньори са само утвърдени и доказани доставчици в областта на:
Помпи за студена вода
Помпи за отводняване – дренажни помпи
Помпи за отпадъчни води
Помпи за топла вода и отопление
Мембранни съдове и окомплектовка за топла и студена вода
Автоматизация и управление
Пожарогасене и пожароизвестяване
Стремим се да предлагаме на клиентите ни пълната гама от продуктите на нашите партньори, като поддържаме големи количества на склад.
Информация за всички стоки може да получите от служителите в централния ни офис и магазините.
Нашите специалисти винаги са готови да предложат решение на вашите технически проблеми в областта на водоснабдяването, отводняването и канализацията.

СЕРВИЗ

Ес Пи Ес Уотър Груп ЕООД извършва гаранционен и извънгаранционен сервиз на монтираните машини и изградените обекти. Предлагаме сервиз и на машини и съоражения асемблирани и от други фирми.
Дългогодишен наш клиент в сервизната дейност е „Резиденшъл Парк София“
Държим на доброто обслужване и поддръжка, затова за нас всеки клиент е важен и се стараем да удовлетворим неговите изисквания в максимално кратки срокове и с добри специалисти. При нужда моля свържете се с нас.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_8655 Jan. 20 23.16ScreenHunter_8669 Jan. 20 23.19ScreenHunter_8668 Jan. 20 23.18ScreenHunter_8667 Jan. 20 23.18ScreenHunter_8666 Jan. 20 23.18ScreenHunter_8665 Jan. 20 23.18ScreenHunter_8664 Jan. 20 23.18ScreenHunter_8663 Jan. 20 23.17ScreenHunter_8662 Jan. 20 23.17ScreenHunter_8661 Jan. 20 23.17ScreenHunter_8660 Jan. 20 23.17ScreenHunter_8659 Jan. 20 23.17ScreenHunter_8658 Jan. 20 23.16ScreenHunter_8657 Jan. 20 23.16ScreenHunter_8656 Jan. 20 23.16
КОНТАКТИ

Ес Пи Ес Уотър Груп ООД – Фонтани и водни ефекти София – spswatergroup.com
Адрес: гр. София, ул. „Хайдушка поляна “ №4, вх.А
Моб.тел.: 0878 732 810
Е-mail: office@ spswatergroup.com

Текст и изображения: spswatergroup.com

За автора