СТАНДАРТИМПЕКС ЕООД

ЗА НАС

STDIОсновната дейност на фирмата е внос и търговия със санитарна техника от Германия и Словения: сервизни мивки тип Аусгус, тоалетни казанчета, конструкции за вграждане, сифони, сензорни устройства и др.

Фирмата се занимава с внос и търговия на едро на санитарна техника от Германия и Словения:

  • тоалетни казанчета; VISION на LIV / Словения и други
  • конструкции за вграждане с казанче за висящи тоалетни и бутони към тях за пускане на вода;
  • конструкции за вграждане за висящо биде и за мивка;
  • голям асортимент сифони;
  • сензорни Infrared устройства за тоалетни;
  • писоари и умивалнци за обществени тоалетни;
  • емайлирани сервизни мивки тип Аусгус от Германия с широко приложение в хотелски, медицински, лабораторни и детски заведения;
  • ъглови кранчета: 1/2 х 3/8, 1/2 х 1/2 и 1/2 х 3/4;
  • корк на ролки от Португалия.

Повече чистота и по-малко вода с нашите сензорни механизми.
Изработване на стъклени душ кабини и паравани по размери на клиента, както и стъклени стени и врати за офиси, стъклени козирки и парапети.
Внос на високо устойчив и качествен Венилов паркет 1219х178х4,2 мм от Германия.

Стандартимпекс е дистрибутор на LIV, Словения за България.

Фирмата разполага със склад на едро, който се намира в Шумен, на бул. “Ришки проход”. Работим с търговци на санитарни артикули в големите градове на страната, както и с големите вериги в България – Практикер, Баумакс, Алати.

Електрониката в днешно време е част от санитарното оборудване. Тя се използва предимно за писоари, умивалници, опаковки за сапун и хартия, сушилни за ръце и др. Електронните тоалетни чинии и сензорни тоалетни казанчета, обаче, са новост за широката общественост.

Внедряването на сензорните механизми в тоалетните казанчета е напредък от хигиенна гледна точка. Нашите ръце се замърсяват при изпълнението на различните тоалетни процедури и мръсотията често бива пренесена и разпространена. Факт е, че бактериите и вирусите днес са много устойчиви, а това означава увеличаване на възможността за инфекции. Сензорното регулиране е модерен начин за избягване на пряк контакт с класическите механични устройства за активиране на тоалетните чинии, което намалява възможностите за прехвърляне на различни инфекциозни заболявания сред хората.

Санитарната електроника представлява най-подходящото решение за проблемите на хигиената във всички обществени тоалетни и места за производство на храни.

Новото поколение тоалетни казанчета със сензорно активиране JOG са обновени с още два нови активиращи панела за безконтактно активиране. Пластмасов панел, изработен от висококачествени материали – АСК, който се препоръчва за инсталиране в частни квартири и обществени санитарни тоалетни, които не са подложени на вандализъм. За обществени тоалетни, които са изложени на вандализъм, ние препоръчваме CELESTINE панел, който е направен от инокс. Сензорно активиращият панел за писоар познат като HALITE, изработен също от инокс, е подходящ за обществени тоалетни.

ГАЛЕРИЯ

javnisan1asifonismwc_splak1 (1)wc_splak1
КОНТАКТИ

СТАНДАРТИМПЕКС ЕООД – stdimpex.com

Адрес: гр. Шумен, ул. “Преслав” №83
Тел.: 054 88 61 51,
Факс: 054 86 88 25
Моб. тел.: 0888 626 935
Е-mail: stdimpex@ stdimpex.com

Текст и изображения: stdimpex.com

За автора