“Стеса” ООД

ЗА НАС
LOGO-STESA
„Стеса“ е шивашка фирма от град Русе, която предлага широка гама дамска конфекция – костюми, поли, сака и други. Фирмата се ангажира с цялостния производствен процес – от дизайна и реализацията на дрехите, до пускането им на пазара.

“Стеса” ООД функционира от 2007г. и е управлявана съвместно от български и френски мениджъри. Разполага с изключително богат машинен парк и нов сграден фонд, простиращ се на 5000 кв.м. разгъната площ.

Специализирана е в производството на пълна гама дамска конфекция, предназначена основно за френския пазар. Клиенти на фирмата са водещи френски модни къщи с история и име в сферата на прет-а-порте модата. Дейността обхваща цялостния процес от развитието на моделите по дизайн на клиента до износ на готовата продукция.

Персоналът на фирмата надвишава 250 души. Средномесечният обем на износ е 36 000 броя.

ПРОДУКТИ

Фирма Стеса е специалицирана в производство на дамско облекло предимно за износ във Франция. Шивашката фирма произвежда пълна гама от дамски:

  • костюми,
  • ризи,
  • поли,
  • сака,
  • панталони

Главната част от продукцията на Стеса се изнася за клиенти от Франция – модни къщи с история в прет-а-порте модата. Месечният обем на износа е средно около 36 хиляди бройки.

ГАЛЕРИЯ

STESA-3stesaSTESA-1STESA-2STESA-04
КОНТАКТИ
“Стеса” ООД
Адрес: гр. Русе, ул. Цветница 6
Тел.: 082 502 800, 082 502 820

За автора