ПСК “Спартак” – Земеделска продукция

ЗА НАС
logospartakПСК Спартак – Производствено стопанска кооперация в Склаве
ПСК Спартак извършва добив на камък, чакъл и пясък, производство на селскостопанска продукция и селскостопански услуги като: сеитба, оране и жътва в село Склаве.
Производствено стопанска кооперация Спартак в село Склаве
ПСК Спартак е производствено стопанска кооперация в село Склаве, община Сандански. Кооперацията се занимава с производство на селскостопанска продукция и добив на камък, чакъл и пясък. ПСК Спартак предлага селскостопански услуги като: сеитба, оране и жътва.

Производството на кооперацията е съобразено с всички изисквания за качество и безопасност. Произведените от нас култури и предлаганите селскостопански услуги са на достъпни цени

ДЕЙНОСТ

Добив на трошен камък, чакъл и пясък
Производствено стопанска кооперация Спартак извършва добив на пясък, чакъл и трошен камък. От трошения камък се изработват фракции от андезитови туфи с максимална големина 63мм и минимална 0.14мм. Пясъците са едрозърнести с сивокафяв до ръждивокафяв цвят, а чакъла представлява дребно късове гранитоиди и пясъчници с големина около 40мм. Кооперацията разполага с висококвалифициран персонал в областта на добива и преработката на пясък, чакъл и трошен камък.

Производство и търговия със селскостопанска продукция
Друга дейност, която ПСК Спартак извършва е производство и търговия на селскостопанска продукция. Сред културите, които отглеждаме и реализираме са: пшеница, рапица и ечемик. Произвежданите от култури са екологично чисти и с гарантирано високо качество. В работа си използваме единствено качествени препарати, торове и семена.

Селскостопански услуги
Кооперация Спартак извършва селскостопански услуги в района на община Сандански. Обработката на земеделски площи се осъществява от селскостопански работници с богат опит и с помощта на модерна селскостопанска техника. ПСК Спартак предлага: жътва, оране, сеитба и други селскостопански услуги.

ГАЛЕРИЯ

sp1sp2sp3sp4sp5
КОНТАКТИ
ПСК “Спартак”
Адрес: село Склаве
Моб. тел.: 0887 242 349
E-mail: pskspartak@ abv.bg


Вижте по-голяма карта

За автора