“СТС Принт” АД

ЗА НАС

STSФирма “СТС Принт” АД – гр. Габрово работи в областта на флексопечата от 1999 г. и е фактор на пазара на гъвкави опаковки в България. Разполага с пълно оборудване за разработка и производство (от идеен проект до готова продукция) на едно-, дву- и многослойни опаковки.
В състояние е да задоволи предпочитанията и потребностите на производителите на хранителни продукти, захарни и сладкарски изделия, изделия на химическата, фармацевтичната, парфюмерийната и млечна промишлености.
Голяма част от водещите фирми от тези браншове от страната и чужбина са дългогодишни наши клиенти.

Нашите ценности:

  • Прецизен печат и високо качество на продукцията.
  • За да предоставяме на клиентите си изделия, които да задоволяват напълно техните потребности е необходимо качеството да бъде най-важният ни приоритет.
  • Качествени суровини. Фирмата работи изцяло с висококачествени материали и консумативи на водещи европейски фирми.
  • Квалифициран екип и доказан професионализъм – Персоналът е основната двигателна сила на нашето развитие. Той формира нашия престиж и жизнеспособност.
  • Ефективното и всеотдайно използване и развитие на уменията на персонала е основно изискване в нашата работа.
  • Постоянен качествен контрол – осъществяване на повсеместен контрол по всички звена на производствения процес и по всички операции.
  • Обслужване на клиентите – Клиентът трябва да фокусира всички наши усилия, защото той е източникът на нашето съществуване.
  • Партньорство – Необходимо е да се поддържат постоянно взаимоизгодни отношения с всички делови партньори.
  • Непрекъснато усъвършенстване – Всичко което правим днес можем да правим още по добре утре.

Следвайки поставените цели пред фирмата, през 2009г. влезе в експлоатация нова 8 – цветна печатна машина “Primaflex”, напълно окомплектована с всички новости (тип „gear less”) на фирмата “Windmöller&Hölscher” – Германия, с ширина на печатаемото поле – 1000 мм. Постига се перфектен печат и отлична визия, препокриваща над 90 % ротогравюрата. Машината е снабдена с компютърно управление и видео контрол на производствения процес.

Mодерната машина е последно технологично поколение и с нейното закупуване и пускане в експлоатация фирмата се нарежда в първата тройка на флексопечатниците в България. Доставенa е с финансовата подкрепата на Европейския Съюз и Република България, Европейски фонд за регионално развитие по Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика 2007-2013г.

Фирмата е сертифицирана по международния стандарт за качество ISO 9001:2008 Политиката по качеството е ориентирана към удовлетворяване на изискванията и очакванията на клиентите при спазване законите и нормативните документи съобразно стандарта.
“СТС Принт” АД е изключителен търговски представител за България на „Romer”, производител на мастила и „Laner” – производител на лакове за печат.

УСЛУГИ

Разролваща машина – позволява разролване на многопистов печат, както и флексибилност при крайните размери на фолията.
Машина за каширане/слепване/ на фолия. Технологията позволява изработка на широк диапазон от дву- и многослойни опаковки от хартия, алуминий, полипропилен, полиетилен, полиестер и комбинация между тях, с използването на лепила без разредители, т.е. без остатъчна миризма, което е изключително важно за опаковки на храни и лекарства.

ГАЛЕРИЯ

himiq_prahove_sapuni_smallZamrazeni Produktizaharni_sladki_izdeliaivarivaSelsko Stopanstvo_NewnapitkiLaminatno_folio_smallkozmetikakafe
КОНТАКТИ

“СТС Принт” АД – stsprint.eu

Адрес: гр. Габрово, ул.Станционна 14
Тел.: 066 817 135; 066 817 145
Факс: 066 817 142
E-mail: printhouse@ sts.bg; print.marketing@ sts.bg

Адрес: гр. Габрово, ул.Индустриална 63А

Текст и изображения: stsprint.eu

За автора