СЪНИ ТРАНС – БГ ЕООД – транспортни услуги – Велико Търново

ЗА НАС

ScreenHunter_7293 Oct. 06 16.32СЪНИ ТРАНС – БГ ЕООД е фирма със седалище град Велико Търново.

Развива своята дейност в областта на транспорта.

Специализирана фирма, която предлага транспортни и логистични услуги.

Благодарение на високия професионализъм и коректното отношението към своите клиенти, Съни Транс – БГ ЕООД, се наложи като лидер в транспортния бранш, търсена и предпочитана като лоялен партньор.

Фирмата разполага със собствен автопарк от нови автомобили, отговарящи на изискванията на Европейския съюз за международен превоз на товари. Има изградена добра логистична мрежа.

ScreenHunter_7292 Oct. 06 16.30Разполага с екип от отлични професионалисти с богат опит и стаж, гарантиращи бързи и безпроблемни транспортани и логистични услиги на конкурентни цени.

За да оцелее в съвременния бизнес всяка една фирма се нуждае от бързи и навременни действия. Това е от особено значение в сферата на международния транспорт и логистиката.

Тайната на дългогодишения успех е заключена в индивидуалния подход към нуждите на клиентите, комплексното обслужване, гъвкавостта, стремежа на фирмата да предложи възможно най – добрите услуги и вярата в дългосрочното партньорство.

Всеки ден Съни Транс – БГ ЕООД се развива и трупа безценен опит, който помага за осигуряването на безпроблемен и бърз транспорт на Вашите товари, надскачайки всичките Ви очаквания.

Отговорността е ценност, която променя начина по който Съни Транс – БГ ЕООД прави бизнес – отговорност, даваща сигурност на Вашите товари.

 

УСЛУГИ

Извършва висококачествени и прецизни транспортни и логистични услуги, като се стреми непрекъснато да разширява кръга на предлаганите услуги.

С услугите на транспортната фирма Вие пестите време, пари и много излишни усилия за навлезане и опознаване на една проблематика в който за Съни Транс – БГ ЕООД няма тайни.

КОНТАКТИ

СЪНИ ТРАНС – БГ ЕООД – транспортни услуги – Велико Търново
Адрес: гр. Велико Търново, ул. Филип Тотю 20Б
Тел.: 062 603 094
Моб. тел.: 0888 452 368
E-mail: sunnytransbg@ abv.bg

За автора