“Свежест Сервиз” – Химическо чистене

ЗА НАС

ScreenHunter_22 Sep. 03 22.47Професионална верига за пране и химическо чистене работи БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН.

“Свежест Сервиз” e на българския пазар от 2000 година. За този период от време фирмата успя да се наложи и утвърди като надежден доставчик на качествени и изпълнени в срок услуги за граждани, заведения и хотели. В предлагането на услуги партнираме с някои от утвърдените компании на българския пазар и разчитаме наотлично обучен екип от специалисти. Използвайки висококачествени машини и материали, гарантираме на клиентите си идеално и безпроблемно почистване на дрехи; хотелскo бельо; ресторантско бельо; детски градини; болници, спа и фитнес центрове чрез своите три перални ателиета в гр. София; гр. Банско и гр. Перник.

УСЛУГИ
Основна цел за нас е да предлагаме на нашите клиенти високо качествени услуги и професионално обслужване на конкурентни цени.

Свежест Сервиз предлага качествени услуги за всеки корпоративен или индивидуален клиент. Услугите изпълняваме с пет специализирани автомобила в срокове съгласно договореностите с нашите клиенти. Коректността е основен принцип в нашата работа.

  • Пране

Прането се извършва в професионални перални и сушилни машини: UniMag, Electrolux и Mille. Използването на дозиращи системи за употребяваните препарати гарантират правилния процес на пране. Свежест Сервиз приема поръчки за пране на спално бельо, олекотени завивки, одеала, пердета, завеси и др.

  • Химическо Чистене

Химическото чистене представлява почистване на облеклата в специализирани машини. Използваните от нас машини са: на едни от водещите фирми в бранша Suprema и Bowe . Химическото чистене е подходящо за отстраняване на мазни петна, както и за облекла от материи, силно чувствителни към водата.

  • Гладене

Ние разполагаме с разнообразни машини за извършване на услугата: гладачен каландър; гладачни маси ;парни преси и парно-гладачни манекени за придаване на перфектен краен вид на Вашето бельо и Вашите дрехи.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_18 Sep. 03 22.38ScreenHunter_19 Sep. 03 22.39ScreenHunter_20 Sep. 03 22.39
КОНТАКТИ

“Свежест Сервиз” – Химическо чистене – svejestserviz.com
Адрес: гр. София, кв. Горна баня, ул. Урал 2
Тел./Факс: 02 957 67 59
Моб.тел.: 0888 307 695
E-mail: svejest_servize@ abv.bg

Адрес: гр. Банско, ул. Палигоден №8
Моб.тел.: 0897 891 335

Адрес: гр.Перник, кв.Мошино – Промишлена зона до входа на ТЕЦ Република
Моб.тел.: 0888 307 695

Текст и изображения: svejestserviz.com

За автора