ЕТ “Светослав Илчовски”

ЗА НАС
logo-sv-ilchovskiЕТ “Светослав Илчовски” – Производство и търговия със селскостопанска продукция

Фирма ЕТ Светослав Илчовски е с основна дейност земеделие и селскостопански услуги в района на град Кнежа, област Плевен. Дружеството се занимава с производство на:

  • зърнени,
  • маслодайни,
  • технически култури

ЕТ Светослав Илчовски насочва своята основна дейност, главно в производството, реализацията и търговията със земеделска продукция. Дружеството отглежда зърнени култури върху собствени и арендувани земи.

ЕТ Светослав Илчовски произвежда и търгува с царевица, ечемик и пшеница. Фирмата разполага с последно поколение, селскостопански машини и инвентар, за обработване на земята и събиране на реколтата.

Дружеството се занимава още, с отглеждане на слънчоглед и рапица.

Районът на община Кнежа е благоприятен, за доброто развитие на посятите култури, благодарение на плодородната почва и възможността за напояване с вода.

ЕТ Светослав Илчовски отглежда зърнени, маслодайни и технически култури върху арендувани земи. Дружеството предлага на своите клиенти качествено обслужване, коректност и сигурност при отдаване на вашите земи за обработка, както и изпълнение на зададените срокове и точност при плащанията.

Фирмата се наложи на пазара със зърнопроизводство и търговия със селскостопански култури, като качествен и надежден партньор.

ГАЛЕРИЯ

svetoslav-ilchovski1svetoslav-ilchovski2svetoslav-ilchovski3svetoslav-ilchovski4svetoslav-ilchovski5
КОНТАКТИ
ЕТ “Светослав Илчовски”
Адрес: гр. Кнежа, ул. Солун 11
Моб. тел.:0887 350 160, 0899 944 307, 0899 944 327, 0899 944 326
E-mail: sl_il@ abv.bg

За автора