SwissTime.Co

ЗА НАС
LOGO-swissSwiss Time Co – Premium Watch Marketing

Тази интернет страница е виртуален израз на нашата основна дейност като вносител и дистрибутор на всички марки, които представяме.
Като дистрибутори нашият основен партньор е часовникарският и бижутериен бизнес – бутици и интернет търговци. За тях ние сме разработили специална партньорска програма, включваща възможно най-добри отстъпки, ускорена доставка и съобразени със спецификата на дейността им финансови решения за придобиване на колекции.

Ние работим в тясно сътрудничество с търговски партньори в целия регион и се опитваме да направим всичко възможно за отличното обслужване в магазините.

Възможностите за онлайн поръчка (особено за някои марки) са ограничени до неголямо разнообразие от модели, следвайки желанието на някои от производителите, които не приемат интернет маркетинга като правилен начин за предлагане на своите продукти. В този аспект вероятно ще ви бъде полезно, преди да направите своя избор, внимателно да разгледате интернет страниците на самите производители, посочени по-долу. Ние с удоволствие ще Ви доставим всеки актуален модел в производство. Моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл или телефон.

Разнообразието от приложения и стилове на нашите продукти включва: ПИЛОТСКИ ЧАСОВНИЦИ, ВОДОЛАЗНИ ЧАСОВНИЦИ, КЛАСИЧЕСКИ И БИЖУТЕРСКИ ЧАСОВНИЦИ, СКЕЛЕТОНИ, ЧАСОВНИЦИ С КОМПЛИКАЦИИ, ДЖОБНИ ЧАСОВНИЦИ, КУТИИ ЗА НАВИВАНЕ НА АВТОМАТИЧНИ ЧАСОВНИЦИ, КУТИИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ЧАСОВНИЦИ, КАИШКИ, ВЕРИЖКИ И ДРУГИ АКСЕСОАРИ. Много от моделите са подходящи за колекционери. Повечето изпълняват специфичните изисквания на сертификационните органи и са маркирани като “SWISS MADE” или “MADE IN GERMANY”.

Нашият опит е по-скоро в областта на техническите продукти, отколкото в бижутата и въпреки това часовниците, които предлагаме не са само от функционален или инструментален тип. При нас ще откриете и много интересни официални и дори „бижутерски” модели с инкрустации от диаманти, корпуси от масивно злато и филигранна изработка. Повечето от нашите часовници са механични. Разполагаме с много интересни модели с ръчно навиване. При някои се използват автентични механизми от средата на миналия век, което ги прави много интересни за запалени колекционери.

Всички наши марки са внимателно подбрани и осигуряват отлично съотношение на цена и качество в своя ценови сегмент. Някои от тях като ZENO-WATCH BASEL, KADLOO, GLYCINE са швейцарски, а други като JACQUES ETOILE, TEMPTION, KRONSEGLER идват от Германия.

За разлика от широко известните марки от бутиците по главните улици на големите градове, при много от които популярността на марката често е по-важна от качеството на самия часовник, подбраните от нас марки не изразходват средства за изкуствено стимулиране на собствения си имидж. Когато закупите наш продукт, вие не спонсорирате поредната кино или спортна звезда, а просто получавате повече качество.
Повечето от нашите марки са добре известни на познавачи и колекционери. Хората със сериозни познания в областта на часовниците могат да оценят факта, че вместо гигантски разходи в рекламен маркетинг, тези независими производители избират да дадат на клиентите и почитателите си повече стойност за парите им.
Почти всички сериозни производители на практика използват едни и същи механизми (ЕТА/Valjoux/Unitas, Dubois Depraz, Soprod etc), но много от широко популярните „мейнстрийм” марки с незначителни преработки или декорации ги обявяват за собствени, с което обосновават и нереално високите си цени.
Изборът на часовник от сериозна и доказала се с качеството си марка извън общоизвестните „пазарни лидери” често ви дава много повече стойност, качество и дизайн, като подчертава вашият интелигентен и добре информиран избор.

ПЛАЩАНЕ
Плащането за закупени артикули се извършва директно с кредитна или дебитна карта през защитената система на сайта, по банков път, чрез системата PayPal или чрез фирмите за парични преводи като UNIstream, Western Union и др., както и с наложен платеж. Приемаме всички основни международни разплащателни карти, директно или чрез PayPal.

КОНТАКТИ
SwissTime.Co – swisstime.co
Адрес: гр. София
Тел.: 02 950 47 40
Моб. тел.: 0878 661 586
E-mail: office@ swisstime.co


Вижте по-голяма карта

За автора