Теда-ММ – Пластмасови опаковки Ботевград

ЗА НАС

ScreenHunter_4681 Nov. 03 23.55Теда-ММ е създадена през 1992 година като компания за производство на различни видове опаковки от пластмаса за еднократна употреба. В началото на своята дейност основно място в асортимента заемат опаковките за хранително-вкусовата промишленост, както и съдове за еднократна употреба. През годините фирмата разширява, както производствения си капацитет така и предлагания асортимент. В момента разполага с номенклатура с над 500 артикула, 5000 кв. м производствени и складови площи и над 100 човека, които ежедневно се грижат за качественото обслужване на многобройните ни клиенти.

От 2011г. Теда-ММ разполага с нова производствена сграда, отговаряща на всички Европейски изисквания за производство на опаковки, предвидени за контакт с храни.

ДЕЙНОСТИ
Дейности – от идеята до производството на опаковката – Ние предлагаме на нашите клиенти висококачествено обслужване чрез всеобхватно консултиране, техническа помощ, надеждни и бързи доставки, както и прецизна реакция на техните нови изисквания.
Когато клиентите ни имат производсвени проблеми, ние им предлагаме обслужване на място, за да можем съвместно да намерим решение по най-бързия начин.
Наличието на достатъчно складови площи позволява доставка на нашите стандартни продукти в рамките на 24 часа.

Дизайн и разработка на опаковки – Екипът на Теда-ММ ще Ви помогне в създаването на индивидуална опаковка за Вашия продукт. Можем да преобразим Вашите идеи в триизмерен модел, което ще Ви даде реална представа за начина, по който ще изглежда опаковката.

Производство на инструментална екипировка – Благодарение на модерното оборудване, с което разполагаме, нашите специалисти-конструктори ще изработят инструмент по вече проектираната опаковка в най-кратки срокове. Машините с CNC-управление осигуряват прецизност в процеса на производство.

Самостоятелното производството на инструментална екипировка ни позволява да предложим на клиентите си възможно наи-кратки срокове на изпълнение.

Производство на опаковки – Теда-ММ е производителят, който разполага с най-богатата гама от опаковки на българския пазар, произведени по технологията на термоформоване. Ние произвеждаме, както стандартни опаковки за хранително-вкусовата и леката промишленост, така и всякакъв вид специализирани формовани опаковки, в това число – блистер опаковки, опаковки от типа „Clam-shell”, кетъринг опаковки за самолетната индустрия, транспортни тари за електроника от антистатично фолио и др.

ПРОДУКТИ
 • Опаковки за сладолед и млечни продукти
 • Oпаковки за салати
 • Чаши за еднократна употреба
 • Опаковки за месо
 • Опаковки за храни от PET и OPS
 • Опаковки за бисквити и бонбони
 • Кетъринг опаковки за самолетната промишленост
 • Опаковки за леката промошленст
 • Опаковки за електроника от антистатичен ПС
 • Опаковки по индивидуален дизайн
 • Опаковки за плодове и зеленчуци
 • Опаковки от PET със скачен капак
ПОЛИТИКА И ИНВЕСТИЦИИ
В Теда-ММ отделяме особено внимание, както на качеството на продуктите и процесите във фирмата, така и на безопасните условия на труд.

От 2010 година Теда-ММ ООД е съдружник във фирма Джетта ООД,
гр.Тула, Русия.

Фирмата се занимава основно с производство на контейнери за разсад.
Продукцията се разпространява основно на руския пазар.

От 2011 година Джетта ООД разширява дейността си като постепенно навлиза на пазара за опаковки за хранително-вкусовата промишленост.

ПАРТНЬОРИ

От 2010 година Теда-ММ е член на Сдружението на фамилния бизнес – България, което е част от FBN International.

“FBN Internatinal” e организация с 20 годишна история. Днес тя има подразделения в близо 50 страни в Европа, Азия, Северна Америка, Латинска Америка и Австралия, в които членуват над 3200 компании.

Eжегодните общи срещи на FBN Intrenational помагат за затвърдяването на връзките между фамилните компании от целия свят, създаването на широки бизнес контакти и споделянето и обмяната на успешни бизнес практики.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_4681 Nov. 03 23.55ScreenHunter_4678 Nov. 03 23.48ScreenHunter_4677 Nov. 03 23.47ScreenHunter_4676 Nov. 03 23.47ScreenHunter_4675 Nov. 03 23.47ScreenHunter_4674 Nov. 03 23.47ScreenHunter_4673 Nov. 03 23.47ScreenHunter_4672 Nov. 03 23.47ScreenHunter_4671 Nov. 03 23.46
КОНТАКТИ

Теда-ММ – пластмасови опаковки Ботевград – teda-mm.com
Адрес: гр. Ботевград, Индустриална Зона “Микроелектроника”
Тел.: 0723 660 80
Факс: 0723 660 90
Моб.тел.: 0897 941 551
E-mail: office@ teda-mm.com

Текст и изображения: teda-mm.com

За автора