“Технокон” ООД – Транспортни ленти

ЗА НАС

TECHCONФирма “Технокон”ООД е наследник на над 15 годишен опит в областта на ремъците и транспортни ленти за леката и тежка промишленост.

Началото е дадено през 1995г. със създаване на фирма “Римтех”ООД – дистрибутор за България на фирмата “Leder Beltech” – Швейцария за плоски и тангенциални ремъци с марката Rapplon, а в последствие и на “Verseidag Beltech” – Германия за транспортни ленти от PVC,PU,Elastomer,Силикон,Тефлон,Гума и други.

Новото хилядолетие беше белязано от сливания и реформи,както в семейството на Ammeraal така и в България за да бъде достигнат сегашния формат.


Понастоящем ние сме официални представители на фирмите “Ammeraal Beltech “ – Холандия и “Megadyne” – Италия, лидери в производството на транспортни ленти,зъбни и трансмисионни ремъци,ремъчни шайби и покрития.
Още наши партньори са фирмите “Mitsuboshi” – Япония, “Volta” – Израел, “Astin” – Италия, Uni-Chains – Дания , “Mapelli” – Италия, “Anker Flexco” – Германия,”Nitta” – Япония, “Optibelt” и др. –  производители на полиуретанови,каучукови,метални,силиконови и тефлонови изделия за промишлеността.
С цел повишаване качеството и обслужването на своите клиенти фирмата ни инвестира в изграждането на модерна сервизна и складово – търговска база и сертификация по изискванията на ISO 9001, както и откриване на нови представителства и магазини в други градове на на страната.

Всички наши доставчици и над 80% от нашите клиенти и партниори са сартифицирани по ISO 9001 :2008.

 

СЕРВИЗ

Фирмата разполага с модерен сервиз и предлага пълно сервизно и гаранционно обслужване:

>> поддържаме на склад в нашият фирмен магазин широка номенклатура от посочените продукти и консумативи, с възможност за експресни доставки и денонощен сервиз
>> работа с размери и материали на клиента
>> залепване  в нашият сервиз или на място при необходимост
>> поставяне на V-водачи, напречни и надлъжни бордове и прегради, перфориране, поставяне на метални скоби Anker тип “вълчи зъб”
>> залепване на покрития за ремъци и ленти от Linatex,PU,PVC,Порести Гуми,профилни покрития и други
>> изработка на ъглови ленти -15; 30; 45; 90:180 градуса на извивката
>> възтановяване на работили ремъци и ленти
>> технически консултации от специалисти необходими за специфични машини и съоръжения

 

КОНТАКТИ

“Технокон” ООД – technocon.biz

Адрес: гр. София, бул.”Рожен” №18 (локално платно до Софарма Трейд, след гара “Север”.)
Тел.: 02 936 03 12; 02 938 29 76;
Факс: 02 938 29 76
E-mail: technocon_at_abv.bg; office_at_technocon.biz


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: technocon.biz

За автора