Тонис Декор – Интериорни решения

ЗА НАС

ScreenHunter_19450 May. 26 09.03Tony’s Decor e компания с 10-годишен опит в търговията със стоки, свързани със строителството и интериора. Наши партньори са производители от Европа и Азия, с които сме изградили трайни отношения през годините.

Още от създаването ни водеща идея е била предлагането на различни мебели, внасящи индивидуалност и настроение във всеки декор. Мебели, чрез които клиентите ни да построят своя собствен и уникален свят.

Ние се стараем да подходим индивидуално към всеки от своите партньори и да договорим взаимно изгодни условия в зависимост от конкретните нужди и желания. Дългогодишният ни опит с професионалисти /дизайнери и архитекти/ ни показва, че ако се обърнете към нас, Вие и Вашите клиенти ще откриете реализация на мечтаните проекти, в резултат на съвместната ни работа.

Предлагаме мебели от различни ценови групи и стилове без да допускаме компромис в качеството. Затова, ако целта Ви е създаване на красив и уютен интериор, то Вие сте на правилното място.

Независимо от Вашия бюджет, с нас можете да откриете разнообразие от единствени по рода си мебели и аксесоари, които да индивидуализират стила Ви и да превърнат мечтите Ви в реалност. Предлаганите продукти и иновативни идеи, които ще намерите в нашия сайт и в магазините ни, са само част от приключението към откриване на един уникален стил – Вашия!

За нас ще е удоволствие да се срещнем лично, за да можем да обсъдим оптималните варианти на работа, да изготвим индивидуален проект, да предложим специален подход към всеки един от Вас.

ПРОДУКТИ
  • ВРАТИ
  • КЕРАМИКА
  • ДЕКОРАЦИЯ
  • ТЕКСТИЛ
  • КИЛИМИ
  • ОГЛЕДАЛА
  • ОСВЕТЛЕНИЕ
  • ГРАДИНСКА МЕБЕЛ
  • МЕБЕЛИ
  • КУХНИ
УСЛУГИ
Интериорни решения
Изготвяне на цялостни интериорни решения- включва предложение за цялостно обзавеждане на дома или част от него, използвайки както стоките, предлагани от продавача, така и други, които продавачът ще достави по лична заявка на купувача. Съобразяват се както отделните стилове и съвременни тенденции в обзавеждането, така и индивидуалността на съответното жилище и индивидуалността на обитателите му. Цената се договаря за конкретния случай.

Фънг Шуй консултации:

Цена за консултация на място – 270 лв*.
Консултация по план на помещението – 180 лв*.
Консултация за съвместимост ( китайски хороскоп) 60 лв* за двама.
*Посочените цени са без включено ДДС.

Консулатциите включват :
* Оглед и анализ на помещението (в първия случай е на място, във втория на базата на плана),
* препоръки за оптимално разположение и подредба на мебелите, благоприятни цветове, материали, форми, аксесоари;
* съвети за общо хармонизиране на жилищното или работно помещение;
* препоръки при използване на определени символи за защита или за активиране на личния живот и финансовия просперитет;
* персонализирани консулатции :
– съвместимост според китайския хороскоп;
– личностен анализ – диаграма за благоприятните посоки, елементи, цветове, материи, подходящи амулети и кристали;

Доставки, товаро-разтоварна дейност и монтаж
Допълнителни услуги, които не се включват в продажната цена на стоките, както следва:

„ДОСТАВКА” – включва доставката на изделията до външната /входна/ врата на сградата, където се намира обекта на КУПУВАЧА или до указано от КУПУВАЧА място. КУПУВАЧЪТ е длъжен да осигури достъп до мястото на доставка и монтаж в уговорените дата и час.
Цените са такива, каквито са записани в актуалната за момента „Ценова листа за транспорт на стоки, закупени от TONY`S DÉCOR” (Приложение 1).

„ТОВАРО-РАЗТОВАРНА ДЕЙНОСТ” – услугата се предоставя по договаряне. При възможност и наличие на необходимия за това персонал от страна на TONY`S DECOR, услугата може да бъде предоставена. Цените са такива, каквито са записани в актуалната за момента „Ценова листа за товаро-разтоварна дейност” (Приложение 2).
При невъзможност на TONY`S DECOR да изпълни услугата разнос /за което той е длъжен да уведоми КУПУВАЧА/, последният се задължава да организира това за своя сметка.

„МОНТАЖ” – обхваща само изделията, които не са сглобени в производствени условия и изискват сглобяване на място в жилището и/или сградата на КУПУВАЧА. Цената за монтаж на мебели е 10% от стойността на закупената стока, освен ако не е договорено друго. Тонис Декор ЕООД носи отговорност за монтажа, но не и за аранжирането на изделията. Допълнителните разходи се описват в приемателно – предавателния протокол за доставка и монтаж (Приложение 3).

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_19436 May. 26 08.58ScreenHunter_19445 May. 26 08.59ScreenHunter_19444 May. 26 08.59ScreenHunter_19443 May. 26 08.59ScreenHunter_19442 May. 26 08.59ScreenHunter_19441 May. 26 08.59ScreenHunter_19440 May. 26 08.59ScreenHunter_19439 May. 26 08.59ScreenHunter_19438 May. 26 08.58ScreenHunter_19437 May. 26 08.58
КОНТАКТИ

Тонис Декор – Интериорни решения – tonysdecor.com
Адрес: гр. Бургас, ул. Цар Симеон I 47
Тел./Факс: 056 845 445
Моб.тел.: 0893 366 101; 0898 484 004
E-mail: e-shop@ tonysdecor.com

Текст и изображения: tonysdecor.com

За автора