“Трансимпорт”

ЗА НАС

transТрансимпорт е водеща компания с 12 годишен опит на българския пазар, специализирана в дейностите внос, маркетинг и дистрибуция на световно известни марки вина, алкохолни напитки и тютюневи изделия. Трансимпорт осигурява на марките, които представлява в България, ефективна и иновативна стратегия за тяхното развитие и реализация в търговската мрежа в цялата страна.Съчетанието на качествени продукти и първокласна дистрибуторска услуга, е ключът за нашия успех.

Компанията ни има търговски офиси в София, Пловдив и Варна и търговски представители в Благоевград, Стара Загора, Велико Търново и Бургас. Екипът ни се състои от близо 50 търговски и маркетинг специалиста.

Екипът ни споделя следните основни принципи на работа:

Търсим най-верния подход, за да установим трайни взаимоотношения с нашите клиенти, доставчици и служители, като следваме политика на честно партньорство.

Стремим се към добро познаване и анализ на конкурентните фирми, с цел определяне на собствената ни позиция и предимства, за да бъдем по-бързи, по-гъвкави и повече ориентирани към обслужването и успеха на клиентите ни.

Трансимпорт – компания на ВМ Финанс Груп

Трансимпорт е компания холдинговото дружество ВМ Финанс Груп.

Дружеството има изградена философия и успешна структура на управление да развива широко портфолио от проекти и инвестиции в разнообразни области.

Към настоящия момент ВМ Финанс Груп развива, придобива и интегрира в структурата си компании в областите – технологии, телекомуникации, сградна автоматизация, енергийна ефективност, дистрибуция и продажба на бързообортни потребителски стоки, търговска дейност с ваучери за храна, маркетинг и реклама, издателска дейност, образование, управление и развитие на човешките ресурси. В рамките на Групата работят 12 компании, а броят на служителите е над 1000.

ПРОДУКТИ

Алкохолни напитки

- УИСКИ
– БЪРБЪН
– ВОДКА
– РОМ
– ТЕКИЛА
– ДЖИН
– ЛИКЬОР

Вина

- БЛАНК ФЪЗИ
– ЛЕОНЕ ДЕ КАСТРИС ЮЖНА ИТАЛИЯ
– ЕШПОРАО ПОРТУГАЛИЯ
– КАСТЕЛ ФРАНЦИЯ
– ФЕТЦЕР
– ВИРЖИНИ
– ШАБЛИ
– ЛАРОШ
– ЛАВЕНИР
– ПУНТО АЛТО
– СОНОМА-КЪТРЪР
– БОЛЛА

Тютюневи изделия

- ARNOLD ANDRE ПУРЕТИ
– ARNOLD ANDRE ПУРИ
– HENRI WINTERMANS ПУРЕТИ
– HENRI WINTERMANS ПУРИ
– SWEDISH MATCH ПУРЕТИ
– SWEDISH MATCH ПУРИ
– SWISHER ПУРЕТИ
– SWISHER ПУРИ
– GENERAL CIRAR ПУРИ
– SWEDISH MATCH ТЮТЮН
– TROMPENBURG ТЮТЮН

КОНТАКТИ

“Трансимпорт” – transimport.com

Адрес: гр. София, бул. Искърско шосе 7, Бизнес сграда 12, ет.1
Тел.: 02 81 74 8 74

Текст и изображения: transimport.com

За автора