Трапезна вода “Савина”

ЗА НАС
logo-savina
“Джи енд Ви” ЕООД e дружество с ограниичена отговорност и е създадено през 1995г.

През 1997г. се структорира във вида в който е и до днес. От 1997г фирмата е лицензирана за производство на трапезна вода. Метода на производство е третиране на водата чрез омекотяване а също така и използване на ситема обратна осмоза за намаляване на солисъдържанието както и инжектирането на озон в процеса на бутилиране.

Фирмата разполага със собствена база в квартал Бусманци – София, разположена на 14 км. от центъра на града. Терена на който е развита фабриката е собствен и е на площ 10 дка.Изградената инфраструктура създава допълнително облекчение в процесите съпътстващи производството. Закритата площ е на около 2,6 дка. включваща производствени помещения на 1,4 дка. складова част около 1 дка и офиси на 250 м/кв. На територията има собствен водоизточник с дебит от 12,5 л/сек. които е регистриран и сертифициран по изискванията на българското законодателство.

Като основна цел е налагането на пазара на качествено нов продукт а именно вода с ниско соли и минерално съдържание. Също така сме първата компания в България бутилираща вода в бутилки от поликарбонат в обем от 5 ам. галона или 19 литра. Така също първи вкарахме и наложихме на пазара и машините познати като кулери, порцеланови диспенсери и помпи ползващи бутилките за многократна употреба. Към този момент имаме над 11 хиляди клиента в страната ползващи нашите доставки. От края на 2004г започнахме бутилиране на вода в бутилки от 0,33л,0,33л газирана, 0,5л, 0,5л газирана, 0,7л, 0,7л спортна капачка, 1,5л,1,5л газирана, 1л газирана , 5л ,10л. Линиите за бутилиране са напълно автоматични както за бутилките от 19л. така и за останалите разфасовки. Към момента имаме развита дистрибуторска мрежа в страната. Логистиката към клиентите и дистрибуторите се извършва с наши транспортни средства. Персонала с който разполагаме в цялата страня е около 130 човека. От 2001г. до 2004г. сме членове на Европейската Асоциация на Компаниите Бутилиращи вода за охладители /EUROPEANBOTTLEDWATERCOOLERASSOTIATION/.Също сме членове на Асоциацията на Производителите на Безалкохолни Напитки в България. Регистриранисме по ISO9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 9001:2008, HACCP а също така и следваме добрите производствени практики.

ВОДАТА

Благодарение на огромния брой водоизточници с относително добри питейни качества и минерални лечебни води, които България има, никога не сме си задавали въпроса каква вода пием. Какво правим в повече за здравето на децата ни и за всички нас? Нужно ли е да товарим и без това натоварените си организми с ползването на каквато и да е вода?

При производството на трапезна вода “САВИНА”, водата преминава през шест етапа на подготовка и третиране, включващи най – съвременни технологии, като обратна осмоза и озонация. Прилагането на обратна осмоза намалява стотици пъти наличието на соли и минерали във водата, което оказва благоприятно влияние върху обмяната на веществата и храносмилането, подобрявайки функцията на бъбреците и общата секреция на организма.

Допълнителното инжектиране на озон в процеса на бутилиране на вода “САВИНА” отстранявя напълно бактерии, микроорганизми и вируси, намалява количеството на желязо и оксиданти, като стерилността на бутилките е значително по-голяма.

Третирана по този начин трапезна вода “САВИНА” е предназначена за постоянна, неограничена консумация – по всяко време и за всяка възраст.

Повечето от нас обръщат по-голямо внимание на вида и качеството на храните, които ядем , а нехаят за качеството на водата, която консумираме. Общите минерали , поемани чрез хранителните продукти при правилно хранене, са в достатъчна концентрация и са полезни за организма . Но какво става с обмяната на веществата и кръвообръщението, когато се ползва каквато и да е минерална вода? Не е ли по-добре обмяната на веществата да става по-бързо и не за сметка на здравето?

Десетки експерти твърдят, че колкото по-чиста е водата, която пием, толкова по-добре тя изпълнява функциите си в нашето тяло. На привържениците на минералната вода можем да кажем следното : ако вярват, че нашите тела получават минералите, от които имаме нужда чрез минералната вода, нека да погледнат два минерала като пример: желязо и фосфор. Препоръчителната дневна дажба за желязото е 14 мг, а максимално разрешената му концентрация във водата е 0.2 мг/литър, което означава, че , за да се снабди човешкото тяло с минималното количество желязо от водата би трябвало да се изпива по 70 литра на ден…. При фосфора нещата са още по-красноречиви: нуждата от 800мг , при максимално допустима концентрация от 5 мг /л се изразява в 160л дневно…! Минералната вода е нужна, но само ако се консумира по лекарско предписание .

За всеки здрав човек няма по-добро решение от трапезната вода. Нискоминерализирана и обогатена с озон трапезна вода “САВИНА” е най-сигурният източник на чиста вода. Тя е предназначена за постоянна, неограничена консумация – по всяко време и за всяка възраст.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_2145 Apr. 03 11.06ScreenHunter_2146 AprScreenHunter_2147 Apr. 03 11.07ScreenHunter_2148 Apr. 03 11.07ScreenHunter_2149 Apr. 03 11.08
КОНТАКТИ
Трапезна вода “Савина” – savinawater.com
Адрес: гр. София, ул. Ген. Гурко 50А
Тел.: 02 973 80 30
Моб. тел.: 0896 686 333
Факс: 02 973 80 40
E-mail: office@ savinawater.com

Търговска мрежа

Текст и изображения: savinawater.com

За автора