Три Д – дезинфекция, дезинсекция и дератизация – Ямбол

ЗА НАС

ScreenHunter_27674 Aug. 26 06.56Фирма Три Де Вашият избор за спокойствие и уют в областта на борбата с промишлените и битови вредители. Предлагаме Ви професионална дезинфекция, дезинсекция и дератизация. Специализираните ни екипи ще се погрижат за Вашето здраве на служебното Ви място или у дома. Така Вашите клиенти ще разберат, че държите на качеството на работата си, като им предлагате продукти и услуги без риск за тяхното здраве или пренебрегване на техния комфорт!

Предлагаме Ви както абонаментно обслужване, така и еднократни обработки. За всяка обработка издаваме протокол, с който носим отговорност за нашата работа, и служи за отчет пред органите на РИОКОЗ (РЕГИОНАЛНА ИНСПЕКЦИЯ ЗА ОПАЗВАНЕ И КОНТРОЛ НА ОБЩЕСТВЕНОТО ЗДРАВЕ) съгласно нормативните изисквания.

Нашата мисия е да осигурим на Вас и на Вашите клиенти и близки здраве и комфорт в дома и на работното място. Да държим далеко от дома и работното място на човека насекомите /мухи, комари, молци, оси, хлебарки, мравки, бълхи, дървеници, дрешни въшки, кърлежи и др./ и гризачите /мишки и плъхове/, които са се приспособявали за живот около хората, за да предотвратим ужасните болести и епидемии, заличавали в миналото цели селища и градове. В началото на 21 век все още съществува риск от връщането на този ужас, ако не се спазва необходимата ХИГИЕНА, като не допускаме преносителите на опасни за човека болести в близост до нашите домове, болници, училища, офиси, магазини, ресторанти, предприятия.

УСЛУГИ
    • Дератизация
    • Дезинсекция и Дезакаризация
    • Дезинфекция
КОНТАКТИ

Три Д – дезинфекция, дезинсекция и дератизация – Ямбол
Адрес: гр. Ямбол, ул. Антим I 14А
Тел.: 046 620 448

За автора