Turbo’s Hoet/Турбос Хют – турбокомпресори – София

ЗА НАС

ScreenHunter_13268 Jan. 13 07.33Turbo’s Hoet се занимава с възстановяване на стари и продажба на нови турбокомпресори. Ние сме официален представител на световно известните турбо производители Garrett, Borgwarner, Holset, Mitsubishiи IHI. Turbo’sHoet Ви предлага най-доброто решение за всяка ситуация. Независимо дали говорим за нов или рециклиран турбокомпресор, качеството е от най-високо ниво.

Turbo’s Hoet Груп се състои от различни отдели, един от който е този за турбокомпресорите.

Дивизията има 6 различни отдела, работещи във Франция, Белгия,Холандия, България и Румъния.Turbo’s Hoet е официален дистрибутор завсички турбо производители като Garrett, Borgwarner (за марки като 3KTurbolader и Schwitzer), Holset, Mitsubishi и IHI.
С над 60.000 реализирани турбокомпресора, ние сме един от най-големите играчи на европейския пазар, както и пазарен лидер във всекиедин национален пазар. Въпреки това, ние активно се стремим към новибизнес проекти.

Технически и търговски партньор
Със шест отдела в цяла Европа, Turbo’s Hoet е в състояние да Ви подкрепи с бърза и местна помощ. Например в ситуация, в която механикът се нуждае от техническа помощ. Също така можем да организираме технически и търговски обучения на място, и да окажем помощ при търговски изложения или дни на отворените врати. Екипът на Turbo’s Hoet ще се радва да Ви въведе в света на турбокомпресорите.

Първи в продуктовото схващане
Като официален дистрибутор на всички общи марки турбокомпресори, Turbo’s Hoet е на върха в продукта ноу-хау. Това проличава и от факта, че Turbo’s Hoet е “Сертифициран доставчик на данни” за Tecdoc. В този каталог просто въвеждате данни за превозното средство, и ще намерите правилният турбокомпресор. Лесно!

Цялостен доставчик
За Turbo’s Hoet историята не свършва с доставката на поръчаният турбокомпресор. Предизвикателството предстои! Стараем се да Ви удоволетворим сега и за в бъдеще.

ТУРБО ТЕХНОЛОГИЯ

Функциониране на турбокомпресора

Турбокомпресорът е сложен технически продукт, за който бихме искали да Ви кажем нещо повече. Всеки двигател осигурява определена мощност. В двигателя с вътрешно горене тази мощност може да се създаде благодарение на комбинация от гориво, кислород и температурата на запалване. Променяйки някои от тези три елемента, мощността на двигателя може да се промени. Ако е необходима повече енергия, то тогава трябва да има повече гориво и кислород, а това води до по-голям работен обем, което прави двигателя по-тежък, по-голям и съответно по-скъп. Това не е много желателно като се има предвид постоянно повишаващите се изисквания за вредните емисии, високия разход на гориво заради по-големия работен обем и по-високите производствени разходи. Решение на този проблем може да ви предложи турбокомпресорът.

Как работи турбокомпресорът?

Използването на турбокомпресора означава добавяне на повече въздух под налягане към двигателя. Това води до по-голяма мощност (за еднакъв работен обем) и позволява на двигателя да функционира по-добре. Въпреки, че всичко това изглежда изключително сложно, то се основава на прости принципи. В цилиндрите има изгаряне на гориво и кислород. Отработените газове, които излизат от цилиндъра завъртат турбинното колело в турбокомпресора.Това турбинно колело е свързано с компресорното колело чрез вал, който го кара да се върти. Въртящото се компресорно колело засмуква въздуха и го компресира. Веднага щом всмукателния клапан е отворен, компресирания въздух навлиза в цилиндъра.

Предимствата на турбокомпресора на кратко:

  1. Турбокомпресорът може да предостави голяма мощност от един сравнително малък двигател.
  2. Един двигател с турбо има по-икономичен разход на гориво.
  3. Горивото в един двигател с турбо е с по-добро изгаряне, което намалява токсичнте газове.

ПРОВЕРКА НА ТУРБИНИ

Възстановяване на турбокомпресора

Turbo’s Hoet възстановява всички видове турбокомпресори, с изключение на тези с променлива геометрия. Възстановяването се извършва в нашите модерни работни бази. Във видеото можете да видите кои стъпки следваме при процеса на възстановяване на турбокомпресора. Процесът на възстановяване се състои от следните стъпки, които ще опишем за Вас стъпка по стъпка:

  • почистване
  • повърхностна обработка
  • проверка
  • балансиране

Почистване

В сервиза турбината се разглобява и инспектира. Частите се почистват старателно с помощта на специализирана машина за почистване и промишлена фурна. Този процес е изключително важен за качеството на частите, като лагерно тяло, вал и перки – по този начин ние не трябва да прилагаме интензивно следващата стъпка в процеса на възстановяване, което е повърхностната обработка (почистване с песъкоструйка). Повърхностната обработка може да причини износване на детайлите, което ги прави неизползваеми.

КАЧЕСТВО

Turbo’s Hoet е единствената компания в Европа, която може да гарантира истинско качество. Как? Тъй като е добре организирана компания, работеща с правилните инструменти. Нашите отдели отговарят на стандарт ISO. Това е гаранция за качеството на нашите възстановени турбокомпресори. А какво да кажем за новите турбини? Turbo’s Hoet е официален дистрибутор на всички големи марки турбокомпресори. Комбинация, която осигурява оптимално качество!

ISO 9001
Отделите на Turbo’s Hoet работят съгласно ISO 9001 от години. За Вас като клиент, това означава, че работите с добре организирана компания, която спазва поетите ангажименти. Компания с ясна визия, която отговаря на нуждите на клиента.

ISO 14001
Освен ISO 9001, ние също сме сертифицирани по ISO 14001. Този стандарт доказва, че ние не само зачитаме всички екологични изисквания, ние непрекъснато се стремим към още подобрения за природосъобразна работа. Ние осъзнаваме напълно нашата корпоративна отговорност в това направление.

ISO/TS 16949
Този стандарт е ориентиран към максимално качество и удовлетворение на клиентите. ISO / TS 16949 ни принуждава непрекъснато да усъвършенстваме нашето качество. Например, след производствения цикъл, възстановената турбина се контролира отново като се разглобява напълно. Ако се установи дефект, то това ще ни научи да не правим същата грешка отново в бъдеще. Нашите доставчици са проверени по същия начин за да се осигури постоянно и трайно качество.

 

ДИСТРИБУТОРСТВО
Turbo’s Hoet е дистрибутор на всички основни производители на турбокомпресори. Това означава, че поръчвайки си нов турбокомпресор от нашата компания, можете да сте сигурни, че е произведен в същия завод откъдето е и оригиналният турбокомпресор на Вашата кола. За това качеството е гарантирано. Само Turbo’s Hoet ще гарантира това!

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_13263 Jan. 13 07.21ScreenHunter_13267 Jan. 13 07.22ScreenHunter_13265 Jan. 13 07.21ScreenHunter_13264 Jan. 13 07.21
КОНТАКТИ

Turbo’s Hoet/Турбос Хют – турбокомпресори – София – turbos-hoet.com
Адрес: гр. София, бул. Илиянци 16
Тел.: 02 813 81 41
Факс: 02 813 81 35
E-mail: office@ turbos-hoet.bg

Контакти

Текст и изображения: turbos-hoet.com

За автора