Турист Сервиз Холдинг – София

ЗА НАС

ScreenHunter_5882 Oct. 02 13.42Турист Сервиз Холдинг Вашият коректен партньор
Богат избор и различни варианти за почивка в чужбина, на море или планина, подходящи за семейства с деца, любители на забавления, почитатели на здравословния начин на живот, както и обслужване на корпоративни клиенти. Възползвайки се от услугите на Турист Сервиз Холдинг АД, Вие получавате една добре организирана почивка на разумна цена и според Вашите индивидуални изисквания. Нашата цел е да поддържаме висок стандарт на обслужване, като постоянно подобряваме дейността си, следим новостите и винаги сме готови за промяна, за да запазим доверието на нашите клиенти.
Работно време:
понеделник – петък 08.00 ч. – 20.00 ч. събота 10.00 ч. – 17.00 ч. неделя – почивен ден

САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Самолетни билети Най-добра цена и безупречно обслужване
Турист Сервиз Холдинг АД е лидер на българския пазар в онлайн продажбата на самолетни билети. Нашите клиенти избират ежедневно от стотици промоции и специални оферти от платформа, която предлага полети на над 600 авиокомпании – както редовни, така и нискотарифни. Нашите консултанти са на разположение 7 дни в седмицата. Те ще ви помогнат да организирате пътуването си възможно най-изгодно и ще бъдат на разположение във всеки един момент от неговото изпълнение.

ПРОМОЦИЯ: Резервирайте самолетен билет онлайн чрез нашия сайт www.traveltsh.com и ще получите код за -7% отстъпка за хотелско настаняване. Промоцията е валидна само за онлайн резервации в периода 01.06.2014 – 31.12.2014 година. Независимо от цената на самолетния билет или дестинацията, веднага след закупуване на самолетен билет, Вие ще получите своя код по електронна поща. Кодът за отстъпка е валиден в рамките на 6 месеца, а Вие можете да се възползвате от него, когато сметнете за добре през този период.

АВТОБУСНИ БИЛЕТИ

Автобусни превози България – Гърция и Гърция – България
Турист Сервиз Холдинг предлага директни редовни автобусни линии до Атина ( Пирея ) с нови и комфортни автобуси.За удобството на нашите пътници се грижи високо квалифициран екип.На всяка седалка в автобусите ни има безплатно сателитна телевизия,филми по ваш избор,музика, USB вход, интернет и като комплимент от нас-безплатни напитки и лека закуска,за да бъде Вашето пътуване удобно и комфортно.За редовните ни клиенти Турист Сервиз Холдинг предлага различни бонуси и намаления.За повече информация –попитайте в най-близкият ни офис.

ХОТЕЛСКИ РЕЗЕРВАЦИИ
Резервирай хотел Повече от 50 000 хотела, в над 140 държави.
Турист Сервиз Холдинг АД е водещ B2B и B2C доставчик на хотелско настаняване. Благодарение на дългогодишното ни сътрудничество с водещи световни компании, имаме възможност да гарантираме преференциални ценови условия и гъвкавост в предлагането на хотели по цял свят. Най-ниски цени в реално време за над 110 000 хотела, хотелски вериги, вили и апартаменти, както и възможност за резервиране на трансфери. Актуална и подробна информация с описания, снимки, интерактивни карти, актуални цени, информация за предлаганите удобства и услуги. Опция да завършите резервация на самолетен билет и хотелско настаняване като заплатите с дебитна/кредитна карта, като въвеждането на данните на картата се извършва директно в онлайн платформа на Борика, която подържа 3D secure стандарт на Visa Master Card за сигурни транзакции при плащане. С нас е лесно да намерите това, което търсите и да го получите бързо в удобно за вас време – онлайн. Ако все пак имате нужда от консултация, може да посетите офисите на Турист Сервиз Холдинг АД и да изберете и заплатите избраната от вас оферта на място.

КОРПОРАТИВНО ОБСЛУЖВАНЕ

Корпоративното обслужване е част от услугите, които Турист Сервиз Холдинг АД предлага.
Наш основен принцип на работа е конфиденциалност по отношение на всеки вид информация, свързан с Вашето пътуване.
Ние предлагаме комплексно обслужване на Вашите фирмени пътувания, а именно различни варианти за полети и хотелско настаняване съобразени с Вашите индивидуални изисквания и бюджет, регистрация за участие в международни конгреси, трансфер от летището до хотела Ви или изложбеният център и обратно.
Експертните съвети на нашите травел консултанти ще Ви спестят време и излишни разходи в организацията на служебните Ви пътувания в страната и чужбина.
Ако желаете да се възползвате от нашите условия за Корпоративно обслужване, моля свържете се с нас: hotels@ tourist-service.com

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_5874 Oct. 02 13.40ScreenHunter_5875 Oct. 02 13.41ScreenHunter_5876 Oct. 02 13.41ScreenHunter_5877 Oct. 02 13.41ScreenHunter_5878 Oct. 02 13.41ScreenHunter_5879 Oct. 02 13.41ScreenHunter_5880 Oct. 02 13.41ScreenHunter_5881 Oct. 02 13.41
КОНТАКТИ

Турист Сервиз Холдинг – София – tourist-service.com
Адрес: гр. София, бул. Н. Вапцаров 53А, East Park Trade Center
Тел.: 02 816 95 75; 02 816 95 65
E-mail: hotels@ tourist-service.com

Текст и изображения: tourist-service.com

За автора