Туристическа агенция “Ривиера Тур” ООД

ЗА НАС

logo-riviera-tourТА “Ривиера Тур” ООД е създадена през 2006 г. с Удостоверение за регистрация № 05637 за туроператор и турагент. Агенцията е специализирана в организиране на автобусни и самолетни екскурзии предимно в Европа.

ТА “Ривиера Тур” има опит в провеждането на семинари, конгреси, симпозиуми и пътувания с цел обучение в страната и в чужбина, както и в изготвянето на туристически програми по заявка на групи и колективи от възрастни и ученици.

В нашия офис ще получите професионален съвет и помощ при избора на хотел и курорт за Вашата ваканция. Организираме индивидуални почивки и екскурзии според изискванията и желанията нашите клиенти. Те включват хотелско настаняване, самолетни билети, трансфери или совалков превоз, медицински застраховки и различни видове други резервации.

ТА “Ривиера Тур” има традиция в организирането на ученически екскурзии в България и чужбина по интересни и разнообразни маршрути с познавателна и учебна цел. От няколко години успешно провеждаме езикови ваканции в Западна Европа, основно в Англия, Германия и Франция, по маршрути заявени от езиковите гимназии в Южна България.

Агенцията предлага високо ниво на екскурзоводско обслужване, хотелско настаняване и перфектна организация. В нея на постоянен договор работят лицензирани екскурзоводи, членове на АЕБ. Те пътуват както с организираните пътувания за групи, така и с индивидуалните туристи – българи и чужденци.

С годините агенцията се радва на все повече редовни клиенти. Тяхното доверие и позитивно отношение към нас е най-голямата награда за нашия труд и ни ангажира да подобряваме постоянно качеството на предлаганите услуги и да създаваме продукти, които отговарят на техните желания.

Добре дошли в офиса на “Ривиера Тур”! Ще бъдете обслужени професионално и с усмивка!

)

УСЛУГИ
  • организиране и провеждане на самолетни и автобусни екскурзии в страната и чужбина
  • организиране и провеждане на абитуриентски балове и ученически екскурзии
  • продажба на самолетни билети за цял свят
  • хотелски резервации
  • всички необходими за престоя Ви в чужбина медицински застраховки
  • по заявка на групи изготвяне на туристически програми за страната и чужбина
  • почивки на море и планина
  • екскурзоводско обслужване за българи и чужденци
ЗАСТРАХОВКИ

Медицинска застраховка “Помощ при пътуване”
Ако пътувате по работа; по лична инициатива (на почивка, екскурзия); във връзка с участие в спортни, културни и други мероприятия; във връзка с изпълнение на служебните си задължения – до всяко кътче по света с медицинската застраховка “Помощ при пътуване с асистанс ” си осигурявате спокойствие и сигурност. Със сключване на застраховка за пътуване в чужбина Вие защитавате Вас, Вашето семейство, Вашите служители.
Медицинска застраховка “Помощ при пътуване с асистанс” е валидна за цял свят. Застраховката покрива разноски за медицинско обслужване в случай на злополука или акутно заболяване; медицинско транспортиране и репатриране; спешна стоматологична помощ.
Осигурена е 24 часова телефонна връзка при спешни случаи с всяка точка на света.

Застраховка “Отмяна на пътуване”
Застраховката „Отмяна на пътуване“ е доброволна и е предназначена за лица, на които им предстои туристическо или бизнес пътуване на територията на България или чужбина. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или не медицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката.
Застрахователят възстановява на застрахованото лице разходи за самолетни билети, хотелски резервации и други туристически и бизнес услуги, извършени предварително, които не могат да бъдат възстановени при отмяна на пътуването. Покриват се рисковете: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването поради медицински и не медицински причини; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет без летищни такси.

ГАЛЕРИЯ

dsc00955mugla marmarismarmaris viewmarmaris boatsmarmaris blueimg-1828img-0481festival-ohrid-034dscn1512dsc06618
КОНТАКТИ

Туристическа агенция “Ривиера Тур” ООД – rivieratour-bg.com

Адрес: гр. Пловдив, ул. Гладстон 18
Тел.: 032 638 895
Моб. тел.: 0889 444 703
E-mail: office@ rivieratour-bg.com

Текст и изображения: rivieratour-bg.com

За автора