Ули Транс ЕООД – международен и вътрешен транспорт – София

ЗА НАС

ScreenHunter_7569 Oct. 08 17.39Ули Транс ЕООД е компания, чиято основна дейност е международен и вътрешен транспорт. Занимава се и със спедиция. Основана е в началото на 2002 година, като еднолично дружество с ограничена отговорност. В дългогодишната си практика, компанията е демонстрира коректно отношение към своите клиенти, сътрудници и бизнес партньори. Фирмата извършва огромен обем от работа. Гарантира качество и професионализъм. Квалифициран персонал работи усърдно. Ули Транс разширява дейноста си с всяка изминала година. Никога не изневерява на принципите си – КАЧЕСТВО, НАДЕЖДНОСТ, КОРЕКТНОСТ.

По настоящем, компанията разполага с хладилни полуремаркета и влекачи. В автопарка присъстват двутемпературни и двуетажни хладилни ремаркета. Ули Транс е и надежден спедитор. Притежава собствена база, сервиз, охраняем паркинг за товарни автомобили и отдава под наем офиси и складови помещения.
Ули Транс извършва транспорт из цяла Европа, Русия, Турция и близкия изток.

ДЕЙНОСТ

ТРАНСПОРТ
Ули Транс ЕООД е фирма, която извършва международен и вътрешен транспорт. Специализирана е в областа на хладилният транспорт. Извършва превоз на термо-зависими товари като: месни, млечни, гъби и др. хранителни продукти, лекарства и различни суровини за промишленоста. Фирмата се отличава със своите хладилни автомобили тип “хенгер”, или по конкретно, това са товарни автомобили съставени от две отделни товарни помещения с два независими хладилни агрегата. Те са оборудвани и с куки за превоз на трупно месо. Тези хенгери и по-малките “соло” автомобили правят Ули Транс ЕООД една от водещите транспортни компании в сферата на хладилните групажни товари у нас. Фирмата извършва постоянно такива групажи за западна Европа.
Основни дестинации на регулярни износи са:
– южна Франция: п.к. 43, 12, 47
– северна Франция: п.к. 67, 59, 72, 56
– Белгия
– Германия
– Русия: р-н Москва
– Италия
– Испания: северната част
и др.
АВТОПАРК
Хладилни полуремаркета – размери на товарното помещение – 13.45/2.46/2.60 м. Обем – 86 кубически метра. Товароподемност – до 22000 кг. бруто тегло.
Хладилни бусове – размери на товарното помещение – 4.00/2.00/2.00 м. Обем – 16 кубически метра. Товароподемност – 2300 кг. бруто тегло.
СПЕДИЦИЯ
Да спечелиш доверие не е никак лесна задача! Дългогодишното ни сътрудничество с редица наши клиенти е показателно за това как работи ф-ма Ули Транс ЕООД. Професионализъм, надеждност, висок морал, умението да се справяме с трудности – това са основните ни приоритети. Клиентът е важен за нас, а ние знаем кое е важно за него и го правим на всяка цена. Знаем също така, че това прави и нас важни за клиента. Всичко това неизбежно довежда и до спедиторска дейност, за да може нашите клиенти да са задоволени винаги. Дори и в спедицията за нас преди всичко е качествено свършената работа. Ползваме услугите на електронни борси за товари и транспорт, като www.speditor.net, www.timocom.com и www.teleroute.com.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_7566 Oct. 08 17.38ScreenHunter_7567 Oct. 08 17.38ScreenHunter_7568 Oct. 08 17.38
КОНТАКТИ

Ули Транс ЕООД – международен и вътрешен транспорт – София – ulitrans.com
Адрес: гр. София, ул. Малашевска 1
Тел./Факс – 02 936 67 70; 02 495 50 13
Моб. тел.: 0888 337 213; 0887 828 050
E-mail: office@ ulitrans.com

Текст и изображения: ulitrans.com

За автора