“Вектор Индустриал” ООД – Търговия с лепящи и нелепящи ленти

ЗА НАС

familiaФирма “Вектор Индустриал” ООД е българска компания, търгуваща на територията на цялата страна. Компанията е основана през 1996г. Основна дейност е търговия с лепящи и нелепящи индустриални ленти. “Вектор Индустриал” ООД се налага на българският пазар като една от водещите търговски фирми. Вектор Индустриал” ООД е предпочитан партньор от всеки производител или търговец, който се нуждае от качествени продукти на добри цени.

Основни цели на фирма “Вектор Индустриал” ООД са:

ЦЕЛ: Популяризиране и успешно налагане на българския пазар на търговската ни марка “Familia Roll Tape”. С настоящия сайт ще ви предоставим пълна информация за продукти предлагани на българския пазар под търговската марка “Familia Roll Tape”.

ЦЕЛ: Проучване, подбор и директен внос от водещи производители на висококачествени продукти. Всички предлагани продукти притежават сертификат за качество. Всички видове ленти и други консумативи са налични в наш склад в относително големи количества.

ЦЕЛ: Разработване на НАЦИОНАЛНАТА ни борса за РАЗНОСНА търговия. Доставка до обекти, складове, производствени фирми на широка гама високо качествени лепящи и нелепящи индустриални ленти чрез НАЦИОНАЛНАТА ни борса за РАЗНОСНА търговия.

ЦЕЛ: Търговия с други висококачествени продукти/машини и консумативи от реномирани и сертифицирани производители.

ГАЛЕРИЯ

3.1.13.2.25.5.15.5.25.5.35.5.4
КОНТАКТИ

“Вектор Индустриал” ООД – Търговия с лепящи и нелепящи ленти – frt-bg.com

Адрес: гр. Варна, Западна Промишлена Зона
Тел.: 052 73 30 65
Тел./факс: 052 50 22 41
Моб. тел.: 0887 47 73 81; 0888 320 484
Е-mail: sales@ frt-bg.com, office@ frt-bg.com

Текст и изображения: frt-bg.com

За автора