“Вени и Ко” ООД

ЗА НАС

vENIВ началото на създаването си през 1992 г. до 1994 година, фирмата се занимава с производство на Товарни колички за облекчаване на ръчния труд. По-късно инженерите на компанията разработват и внедряват в производството различни видове Високоповдигачи с ръчен хидравличен подем и електро хидравличен подем за обработка на палетизирани товари.През 1998 година е произведен и първия Ръчно водим електрокар, като последователно е разширена цялата производствена гама на изделията. През 2003 година продуктите на „Вени и Ко” са сертифицирани по TUV Rheinland/Berlin-Brandenburg EEC Directive 98/73 (Directive of Mashines). През 2004 година международното бюро WIPO регистрира производствена марка на продукцията “VENI”.

През 2007 година следвайки световните тенденции се разработват, внедряват и пускат в серийно производство нова генерация Ръчно водими електрокари с асинхронно задвижване.

Последващи разработки и реализирани продажби на дружеството са Ръчно водим електрокар за дългомерни товари с движение в четири посоки, Електрокар – високоповдигач с противотежест и надлъжно изнасяне на вилиците, както и най-новите иновативни разработки на Електрокар с надлъжно изнасяне на вилиците РичТрак и Електрокар с опорни рамена и седящ водач.

“Вени и Ко” ООД винаги се стреми да следва най-новите тенденции в сферата на машиностроенето. Всички изделия се произвеждат в строго съотвествие с изискванията на европейски и световни стандарти в сферата на машиностроенето.

Качество, съпоставимо със световни лидери в производството на складова техника, разумна цена, професионално сервизно обслужване, постоянна складова наличност на резервни части и не на последно място диалогичността с клиентите са в основата при избора за покупка на продукцията с марка „VENI”.

Тайната на „Вени и Ко” е в индивидуалния подход към всеки един клиент, възможността за проектиране и производство на нестандартни машини, на базата на съществуващи модели. С подобни клиентски разработки дружеството демонстрира потенциал за непрекъснато разширяване, обогатяване и обновление на актуалната производствена гама, включително и на по-висок клас складово оборудване/машини.

“Нашата цел е да сме не само по-добри, но и по-различни от нашите конкуренти чрез създаване и реализиране на нови продукти и по този начин постигане на най-широката възможна известност на нашето предприятие в бранша като символ на иновативност и качество.”

РИЧТРАК

Преди повече от 50г. печелившата складова индустрия усилено търси технически решения за увеличаване степента на използване на складовите простарнства(бр. палетоместа на единица обем), в резултат на което специално е разработен дизайн на иновативен Електрокар високоповдигач със седящ водач – Рич Трак, който с поет товар в транспортно положение е с намалена обща дължина – позволяваща маневриране в тесни коридори (2.8 до – 3,0m) и същевременно с помощта на механизъм за надлъжно изнасяне/прибиране на вилиците да се заскладяват/изземват палетизирани товари от рафтовете на високостелажния склад. Със заложените високи скорости на изпълнителните механизми и отличната енергозапасеност (батерии с висок капацитет) Рич Трак-ът е високопроизводителна складова машина за работа на средни и дълги транспортни разстояния (над 70m) и средни към предимно високи стелажни коти (5 до 10/12m).

VRT 1670 e съвременно решение за интензивна обработка на палетизирани товари във високостелажни складове с ширина на обслужвания коридор 2,8m и височини на рафтовете до 9m. Мястото на водача е изцяло интегрирано в контура на солидното шаси, предлага отлична ергономия с добра видимост във всички посоки, осигурявайки същевременно оптимална защита.

Повдигателната уредба е твърдо фиксирана за шасито, надлъжното изнасяне/прибиране на товара/вилиците се реализира от виличната уредба с максимално редуциран ход – за максимално подобряване на стабилитета и високи стойности на остатъчната товароподемност, съкращаване на работния цикъл както и икономия на енергия.

Съвременните асинхронни задвижвания/АС гарантират високи максимални скорости (12 до 14кm/h), мощно ускорение, ниски нива на шума и изискват минимални усилия за техническо обслужване и подръжка.

Цялостната електроника и елeктрооборудване са интегрирани в модерна CAN bus архитектура за максимално опростено окабеляване, висока надеждност, по-лесна и бърза диагностика.

Оборудване за максимален комфорт по време на работа:

удобна седалка с предпазен колан и регулиране по височина, надлъжно и спрямо теглото на водача;
електрозадвижване на кормилното управление;
многофункционален дисплей с индикации за състоянието на батерията, моточасовник, положението на задвижващото колело и посоката на движение, моментната скорост на придвижване, код на грешките.
Широки възможности за опционално оборудване.

ЕЛЕКТРОКАР

Електрокарите KM.RPS 1250/1500 – високоповдигачи с опорни рамена, седящ водач /напречно на машината/ и електрозадвижване на кормилната уредба са проектирани за интензивна обработка (складиране и транспорт) на палетизирани товари с преобладаващо средни транспортни разстояния и средни към високи стелажни коти (4,5 до 6,5 м).Компактното 4-опорно шаси и солидната 3-мачтова повдигателна уредба осигуряват отличен стабилитет с високи стойности на Остатъчната товароподемност (1500 кг до 3 м; 1200 кг до 4,4м; 700 кг до 6,5м) от една страна и позволява прилагането им във високостелажни складове с ширина на обслужвания коридор от 2,5м, което ги превръща в приемлива алтернатива на РичТрак за цитирания диапазон на параметрите.

Отличната ергономия на мястото на водача, добрата видимост във всички посоки и високите работни скорости позиционират Електрокарите KM.RPS към складовите машини с висока производителност.

СЕРВИЗ

„Вени и Ко“ ООД осъществява гаранционно и извънгаранционно обслужване на всички произведени и продавани продукти, като гарантира качество, коректност, бързина и професионализъм.

Компанията поддържа постоянна складова наличност на резервни части.

ГАЛЕРИЯ

22_r361_r292_r1bigThumb_63_profilebigThumb_87_ProductThumbKM-RPS-Veni-1KM-RPS-Veni-2KM-RPS-Veni-3
КОНТАКТИ

“Вени и Ко” ООД – veni-bg.com

Адрес: гр. София, ул. „Кутловица“ 51-53
Tел.: 02 946 13 93
Факс: 02 943 32 54
Моб. тел.: 0886 858 321
E-mail: info@ veni-bg.com

Текст и изображения: veni-bg.com

За автора