Витал ООД – Рекламна агенция

ЗА НАС

ScreenHunter 1258Витал ООД предлага рекламни решения, креативен дизайн, транспортна и външна реклама, уеб дизайн, ширкоформатен печат, 3d гравиране.
Специалистите на Витал ООД се съобразяват с особеностите на всеки бизнес, за да бъде рекламата максимално ефективна. Нашият екип печели доверието на клиентите с високата си квалификация, мотивация и креативност.
Безкомпромисното качество с гаранции, оптималните срокове за изпълнение и гъвкава логистика ни правят все по-предпочитан партньор при дизайна и изработката на всички видове реклама.

УСЛУГИ

ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ
Ние можем да отпечатаме големи по формат рекламни носители като винили за билбордове и трансперанти, мрежи за строителни скелета, фолиа за автомобили, рекламни табели и други. Качеството на изображението, точните и ярки цветове са изключително важни за отпечатването на една реклама, затова ние Ви предлагаме изключително качество на печат за оферираната цена.

3D ГРАВИРАНЕ И РЯЗАНЕ
3D фрезата има широко приложение в мебелното производство, гравирането, пространственото оформление и интериорен дизайн, външната и вътрешна реклама и други. Подходяща е за рязане и гравиране на дърво, MDF, плексиглас, шперплат,ПДЧ, PVC плоскости и сандвич панели, стиропор, фибран, полиуретан, еталбонд и “меки” метали и сплави като алуминий, мед, бронз или месинг.

СТИКЕРИ ОТ PVC ФОЛИО
PVC фолиото е изключително устойчиво на външни влияния, влага и триене. Подходящо е за брандиране на автомобили, витрини на магазини, рекламни светещи и обикновени табели, декорации на стени, мебели и много други.

ВЪНШНА РЕКЛАМА
Външната реклама винаги е била част от маркетинговата стратегия на почти всеки бизнес. Нейната цел е да утвърждава имиджа на различни продукти и фирмени брандове. Ние Ви предлагаме качествена изработка на светещи и несветещи табели, знаци, обемни букви, тотеми, фасадни оформления и покривни реклами, брандиране на витрини, билбордове и мегабордове, брандиране на превозни средства, с които Вие ще направите изключително впечатление на вашите клиенти.

ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН
Професионално изпълнените като дизайн рекламни материали – биле те билбордове, лога, флаери или опаковки е от изключителна важност за представянето и идентифицирането на Вашата фирма или продукт. . Ние се стремим да подготвяме и визуализираме проекти, които отговарят максимално на изискванията на нашите клиенти и сферата в която се развиват. Разполагаме с професионални дизайнери, които да предадат Вашето рекламно послание в удобна и естетична форма към клиентите Ви.
Доказали сме се в сферата на:
– фирмени лога
– корпоративна идентичност
– рекламни визии
– рекламни фирмени материали
– продуктов дизайн – опаковки, етикети, кутии и др.
– дизайн и оформление на печатни материали – менюта, постери

ОФСЕТОВ ПЕЧАТ
Предлагаме отпечатване на различни видове брошури, флаери, каталози, бланки, постери, менюта на офсетов печат за големи количества и на лазерен принтер за по-малки тиражи.

ТЕХНОЛОГИИ
  • ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ
  • 3D РУТЕР
  • ПЛОТЕР ЗА РЯЗАНЕ И ИЗЧЕРТАВАНЕ
  • ЛАЗЕРЕН ПРИНТЕР
ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter 1239ScreenHunter 1254ScreenHunter 1251ScreenHunter 1250ScreenHunter 1249ScreenHunter 1248ScreenHunter 1247ScreenHunter 1246ScreenHunter 1245ScreenHunter 1243ScreenHunter 1242ScreenHunter 1241ScreenHunter 1240
КОНТАКТИ

Витал ООД – Рекламна агенция – vital.bg
Адрес: гр. Сливен, ул. Петко Каравелов 7
Тел./Факс: 044 662 469
Моб.тел.: 0878 333 360; 0878 333 361
Е-mail: office@ vital.bg

Текст и изображения: vital.bg

За автора