„Витекс пласт“ ООД

ЗА НАС

screenhunter_44212-nov-02-21-35ПРОИЗВОДСТВО НА АЛУМИНИЕВА И PVC ДОГРАМА АСЕНОВГРАД

Ако искате да направите някаква макар и малка промяна в някои детайли от обзавеждането и да създадете елегантен стил, уют и комфорт в дома или офиса, то „Витекс пласт“ ООД ще Ви помогне!

Благодарение на дългогодишния си опит, професионализма и партньорството с едни от най-известните световни производители, фирмата се утвърди като едно от водещите имена в проектирането, изработката, доставката и монтажа на PVC и алуминиева дограма, както и на различни видове вътрешни и външни щори.

Ние залагаме на професионализма на нашите служители, иновативното мислене, както и на безкомпромисното качество, надеждността и пълната функционалност на предлаганите от нас продукти. За нас изпълнението на поръчките в предвидените за това срокове и коректното отношение към нашите клиенти са водещи принципи.

„Витекс пласт“ предлага разнообразна гама от PVC и алуминиева дограма с профили, произведени от утвърдени световни производители. Фирмата работи с PVC профили на „Alu Plast”, “KMG” и „Profilink”, както и с алуминиеви профили на „ETEM” и „Altest”, които са с отлични топлоизолационни и шумоизолационни характеристики. Благодарение на тях ще си осигурите желаната тишина и спокойствие в дома.

Предлагаме и редица стъклопакети, мрежи против насекоми, както и обков от най-високо качество, който играе изключително важна роля за нормалното функциониране, удобството и сигурността на прозорците и вратите.

При нас ще откриете разнообразни видове вътрешни вертикални и венециански щори, които са достоен заместител на пердетата или завесите и са страхотен завършек на модерното Ви жилище или офис, както и външни ролетни щори, подходящи за всякакви помещения.

Широката гама от предлагани продукти е в състояние да задоволи и най-изискания вкус. Това е гаранция, че всеки от Вас ще открие това, което търси.

С цел максимална удовлетвореност на нашите клиенти и за да отговорим на индивидуалните нужди и желания на всеки от Вас, ние предлагаме богата гама от цветове на всички използвани от нас продукти.

Погрижили сме се и за сигурността и спокойствието на нашите клиенти като сме предвидили дългогодишни гаранции за качество на монтираната от нас PVC и алуминиева дограма, щорите, стъклата и обкова. Тези гаранции са най-ясният индикатор за отличното качество на стоките и услугите на „Витекс пласт“.

Разчитайки на „Витекс пласт“ ще получите изключителен дизайн, високо качество, отлично търговско обслужване и достъпни цени. Ние знаем как да допринесем за повече уют и комфорт и да създадем мечтаното райско кътче във Вашето жилище или офис.

НИЕ ВИ ПОДАРЯВАМЕ ХИЛЯДИ СПОКОЙНИ ДНИ И ТОПЛИ ВЕЧЕРИ.

ДОГРАМА

АЛУМИНИЕВА И PVC ДОГРАМА ВИТЕКС ПЛАСТ АСЕНОВГРАД

Витекс пласт“ ООД предлага и богата гама от PVC профили на „Alu Plast”, “KMG” и „Profilink”, които са подходящи за всеки дом или офис.

PVC дограмата на „Alu Plast” е стабилна и изключително функционална система с отлични топлоизолационни характеристики. Тя има редица предимства. Дограмата е изградена от висококачествени материали, има отлични изолационни свойства и добра стабилност. Тя не позволява образуването на конденз, изолира шума и осигурява тишина и спокойствие, а предлаганата 5-камерна и 6-камерна система ще надмине очакванията Ви за високо качество.

PVC профилните системи за врати и прозорци „KMG” и „Profilink” са широко разпространени на световния пазар. Те имат структура, която не непозволява изгаряне и деформация – не съдържа олово, не позволява задържането на вода или прах, поради което профилите са лесни за поддръжка. Изработени са от подбрани материали с доказана здравина и издръжливост. Тези PVC профили са изключително надеждни, функционални и практични. Поради елегантния си дизайн и богатата гама от цветове, тези профили са в състояние да задоволят всеки вкус. Те са чудесен завършек за всяко жилище.

С цел максимална удовлетвореност, спокойствие и сигурност на клиентите „Витекс пласт“ предоставяме дългогодишна гаранция на всички артикули. Това е най-добрият индикатор за отличното качество на PVC и алуминиевите профили.

„Витекс пласт“ ООД представя на Вашето внимание алуминиева дограма с профили, произведени от утвърдени световни производители. Фирмата работи с алуминиеви профили на „ETEM” и „Altest”, които са с отлични топлоизолационни и шумоизолационни характеристики. Благодарение на тях ще си осигурите желаната тишина и спокойствие в дома.

Алуминиевата дограма на „ETEM” е една от най-предпочитаните на пазара. Благодарение на различните видове, в които се предалага, тази алуминиева дограма е подходяща както за врати, така и за прозорци. Профилите за дограмата са специално разработени да понасят големи напрежения, поради което са подходящи за интензивна употреба.

Алуминиевите профили на фирма „Altest” имат редица предимства, които ги отличават от всички други продукти. При тях има възможност за прилагане на различни видове отваряния. Възможни са варианти на неотваряема дограма, отваряема – вертикална или хоризонтална дограма, отваряеми около централна ос прозорци, както и комбинации отваряеми и неотваряеми врати.

Алуминиевите профили „ЕТЕМ“ и „Altest”, предлагани от „Витекс пласт“ ООД са страхотно съотношение между качество, модерна визия, издръжливост, функционалност и достъпни цени.

И ВСИЧКО ТОВА НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ!

ЩОРИ

- ВЕРТИКАЛНИ ЩОРИ
Ако искате Вашият дом или офис да е в съответствие с най-новите технологии и едновремено с това да сте в крак с най-новите модни тенденции в обзавеждането, то при нас ще откриете това, което търсите.

Вътрешните вертикални щори придават завършен вид на всяко едно помещение, без значение дали това ще е всекидневна, спалня, офис или заведение като внасят елегантност и стил в интериора. Те са едни от най- мултифункционалните слънцезащитни продукти.

Вертикалните щори имат редица предимства, които ги правят едни от най-предпочитаните щори, предлагани на пазара. Те са функционални и изключително практични. Тези щори са достоен заместител на пердетата или завесите в жилището или офиса.

Вътрешните вертикални щори се предлагат с текстилни, ПВЦ и алуминиеви ленти. Моделите с ПВЦ и алуминиеви ленти са по-подходящи за офиси или заведения, отколкото за дома. Текстилните пасват еднакво добре навсякъде и се предлагат се в два размера според широчината на лентите (89мм. и 127мм.).

Вертикалнитe щори са предназначени за контролиране на количеството светлина, което прониква в помещението. С цел задоволяване на индивидуалните нужди на всеки клиент, максимално удобство и по-лесна експлоатация сa разработени различни механизми за управление, които позволяват захващане на щорите за таван или за стена и позволяват пакета ламели да се събира в левия или десния край, да се разделя на две части (в двата края) или да се събира в средата. Тези механизми са надеждни, функционални и практични. Ивиците плат се движат както по вертикала, така и около оста си, като по този начин позволяват да се контролира количеството проникваща светлина. Предвидена е възможност за изработка на вътрешни вертикални щори за скосени прозорци, наклонени или дъгообразни прозорци. Вертикалните щори могат да се задвижват ръчно или чрез електромотор.

Голямото разнообразие от цветове, шарки и мотиви е гаранция, че всеки от Вас ще открие това, което търси. Широката гама от различни видове цветове и материи, имащи различни степени за пропускане и абсорбиране на светлината – от полупрозначни до изцяло затъмняващи щори, е в състояние да задоволи и най-изтънчения вкус и да надмине и най-големите Ви очаквания за отлично качество и стил. Можете да комбинирате цвета на щорите да се доближава до цвета на стени, мебели, ламинат или да се различават и да изпъкват по-ясно в интериора. Благодарение на висококачествените материали, от които са изработени, вътрешните вертикални щори са антистатични, което предотвратява полепването на прах по тях, поради което са изключително лесни за поддръжка.

Доверете се на вертикалните щори от „Витекс пласт“ ООД и създайте мечтаното райско кътче в дома или офиса.

- ВЪНШНИ РОЛЕТНИ ЩОРИ
Ако искате да създадете комфорт във Вашия дом или офис и едновременно с това да го превърнете в стилно и уютно място, на което да Ви е прохладно през лятото и топло през зимата, то външните ролетни щори са най-правилното решение.

Външните ролетни щори са изработени от висококачествени топло- и звукоизолационни материали, благодарение на което не допускат пряка слънчева светлина през лятото и допринасят за повишаване на температурата през зимния сезон. Те ефективно изолират прозорците от различни атмосферни влияния и Ви предпазват от жегата, студа и излишния шум навън.

Външните ролетни щори биват два вида:

Алуминиеви външни ролетни щори, които са изработени от алуминиева кутия и алуминиеви ламели и са запълнени с пенополиуретанова пяна
PVC външни ролетни щори, които са изработени от алуминиева кутии и PVC ламели
За да отговорим подобаващо на индивидуалните нужди на Всеки клиент предлагаме и възможност за алуминиеви и PVC външни ролетни щори с чупещо рамо.

Външните ролетни щори имат изключително важно значение, тъй като те са страхотно допълнение на всеки прозорец. Те имат редица предимства, по-съществени от които са надеждност и функционалност, слънцезащита и шумозащита, допълнителна сигурност в дома или офиса, конкурентни цени. Щорите се монтират от външния край на прозореца и по този начин придават стил на сградата. Това, което ги отличава от другите продукти, предлагани на пазара е двойната възможност за отваряне на щорите. Те могат да бъдат задвижвани както ръчно, така и с електромотор. При ръчното задвижване се използва ширит, който може да е както объл, така и плосък, и табакера, докато при задвижването с електромотор управлението се осъществява посредством бутон и дистанционно управление. Дистанционното управление Ви улеснява, тъй като Ви предоставя възможност използвайки таймер да програмирате точни часове и период от време, в които ролетните щори да се задвижват.

Друго предимство на външните ролетни щори е обстоятелството, че се предлагат в различни цветови гами. Широко разпространени са цветове, които са имитации на дърво като златен дъб, тъмен дъб и махагон.

Външните ролетни щори са един от най-предпочитанити завършеци на всеки модерен дом. Те са уникална съвкупност между изящество, стилен дизайн и функционалност.

И всичко това на достъпни цени!

Най-разглеждани

ALU Plast KMG Profilink Ролетни щори Контакти

- ВЕНЕЦИАНСКИ ЩОРИ
Вътрешните хоризонтални щори, известни на пазара като венециански щори, са най-доброто, практично и изгодно решение за елегантен завършек в обзавеждането на дома или офиса. Благодарение на надеждността и практичността си венецианските щори са един от най-предпочитаните слънцезащитни продукти, предлагани на пазара. Поради своя модерен дизайн, изключително лесна употреба и възможност за регулиране на осветеността в помещението, вътрешните хоризонтални щори са незаменим елемент от обзавеждането. Широчината на алуминиевите лентички на хоризонталните венециански щори е 16 мм или 25 мм. Материалите, от които са изработени тези щори отговарят на всички европейски стандарти за високо качество и функционалност.

„Витекс пласт“ ООД Ви предлага редица възможности за избор на форми, размери и начини за монтиране на щорите с оглед индивидуалните нужди на всеки клиент. Можете да монтирате щорите пред стъклата или между стъклата. Ако сте решили щорите да бъдат монтирани пред стъклата имате на разположение избор между няколко варианта: щорите да се поставят челно пред стъклото или стъклопакета като застъпват по 20-30 мм отстрани, отгоре и отдолу в дограмата или вградено – ламелите са по размера на самото стъкло и са плътно до него. Монтажът между стъклата обаче има предимство, което се изразява в обстоятелството, че щората застава между двете крила на прозореца като по този начин осигурява пълна слънцезащита. Предвидена е и възможност за фиксиране на прозореца по начин, който не позволява клатене на щорите при отваряне на крилата или при течение. Има два варианта за фиксиране, а именно чрез използването на фиксатор и странично водене. Фиксаторът представлява пластмасова щипка, която се поставя на долния профил на щората. Страничното водене е система с две корди и планки, благодарение на които щората се движи като по водачи. Вътрешните венециански щори са изключително лесни за употреба.

Голямото разнообразие от цветове, шарки и мотиви е гаранция, че всеки от Вас ще открие това, което търси. Широката гама от различни видове цветове е в състояние да задоволи и най-изтънчения вкус и да надмине и най-големите Ви очаквания за отлично качество и стил.

Изберете модерните венецианските щори от фирма „Витекс пласт“ ООД и създайте уют и комфорт в дома или офиса.

Най-разглеждани

ALU Plast KMG Profilink Ролетни щори Контакти

ГАЛЕРИЯ

screenhunter_44204-nov-02-21-30screenhunter_44205-nov-02-21-31screenhunter_44206-nov-02-21-31screenhunter_44207-nov-02-21-31screenhunter_44208-nov-02-21-31screenhunter_44209-nov-02-21-31
КОНТАКТИ

„Витекс пласт“ ООД – vitexplast.com
Адрес: гр. Асеновград, ул. Пере Тошев 1
Моб.тел.: 0899 827 711; 0897 918 946
E-mail: info@ vitexplast.com

Текст и изображения: vitexplast.com

За автора