“Вивадор”

ЗА НАС

New_VIVADOR“ВИВАДОР” – качествени блиндирани входни врати за вашият апартамент,офис или къща, създадени с единствената мисъл да ви дарим уют,сигурност и спокойствие.

Предлагаме широка цветова гама,която би задоволила и най-изисканият вкус на всеки клиент. В нашата верига магазини ще получите коректно внимание от отлично обучените ни продавач-консултанти,които старателно и подробно ще ви информират за нашите продуктите. Артикулите които представяме са отправени както към крайния потребител, така и към строителни фирми от цялата България.

Разполагаме с отлично обучени монтажни групи, които обслужват всяка точка на страната.

УСЛУГИ И МОНТАЖ

“ВИВАДОР” притежава складова база, което предоставя на клиента сравнително бързо изпълнение на поръчката.
Услугата се извършва в предварително уговорен ден, като времетраенето на монтажа не е повече от 3-4 часа. Монтажът е чист,качествен и корекциите след него са сведени до минимум.

Размерите на вратите са 96/200 см. и могат да бъдат поставени върху тухлен и панелен зид и ,,YTONG”. По усмотрение на монтажниците може да се предприеме корекция на отвора, за да бъде правилно фиксирана вратата.
Цените на продуктите ни са постоянни и не зависят от размера на вратата. “ВИВАДОР” издава гаранция на всичките си клиенти под формата на документ, който гласи че гаранционният срок е 24 месеца и стартира от дата на монтажа.
Гаранцията е актуална за цялостното окачване.

СИСТЕМИ НА ЗАКЛЮЧВАНЕ

Предлаганите от нас врати са стандартно оборудвани с по две независими една от друга заключващи системи на марката ,,DAF” – доказан производител, сертифициран по ISO 9001.

Заключването е право, двустранно с по три броя шишове на двете ключалки или три броя шипове и две куки.
Патроните на ключалките са ямкови, с вградени метални капачки против разпробиване, осигуряващи надеждна защита срещу злонамерени действия на недоброжелатели срещу сигурността на вашият дом.

По желание на клиента можем да доставим модели с дистанционно управление, дисплей с пръстов отпечатък и карта.

ОСНОВНА ХАРАКТЕРИСТИКА

Вратите са изработени от първокачествени материали в пълен комплект с всички нужни аксесоари. Металните части на входните врати са произведени от DKP стомана с дебелина 1,2 мм Всички каси на вратите са плаващи (популярни като ,,акордеонен тип”). Състоят се от две подвижни части, които се вместват една в друга, което позволява обхват на зид от 14 см. до 34 см.
Стабилноста на вратата при монтаж се осигурява от 9 см профилиран метален перваз, лягащ плътно върху зида.
Всяка от касите може да бъде както метална, така и облечена с MDF.

Общото тегло на касата от 30 до 40 кг.
Двете лица на крилото са облечени с фурнировани MDF плоскости от 10 мм.
Отличните шумо и топло изолационните качества на вратите се осигуряват от намиращите се под плоскостите плътен слой минерална вата и блиндиран лист с дебелина 2 мм.

Теглото на крилото варира от 80 до 100 кг. и е окачено на три броя активни панти, които след монтажа остават вътре във жилището.
Допълнителна сигурност се гарантира от три броя пасивни шишове с дължина 20 мм, разположено на противоположната страна на заключващите системи.

Всички врати са в комплект с шпионка, чукче, вътрешна и външна активна дръжка, уплатнение. Предлагат се и различни видове пасивни дръжки, които допълнително се заплащат !

ГАЛЕРИЯ

5njocclcni31ek4pibkkd4mnjlm3b30eh0chig3fgji3d1lbebl4a0kcej5hdnffafeodfngookb0fd5o0ahka4o3jma5pcmnokdd2hl0f53acn2mgldh3a5hfbickbpjh5mnf2feji3l4nji_doors_product05_bi_doors_product04_bi_doors_product01_bdsa41fhpfmoajnkjif041fhpfmoajnkjif0 (1)
КОНТАКТИ

“Вивадор” – vivador.bg

Адрес: гр. Габрово, ул. Брянска 30, Партер НТС
Mоб. тел.: 0879 21 23 25
E-mail: g.georgiev@ vivador.bg

Адрес: гр. Габрово, ул. Николаевска 36, до магазин Калипсо
Тел.: 066 809 909
Mоб. тел.: 0896 21 23 25

ВИЖ ВСИЧКИ АДРЕСИ

Текст и изображения: vivador.bg

За автора