VODA-VARNA.EU – ВОДА ВАРНА

ЗА НАС

жодаЗа нас VODA-VARNA.EU е изключително важно клиентите ни да останат доволни от избора си! Ние вече сме направили нашия избор, който ни води до вас клиентите.„Качество, надеждност, отговорност.”

При нас ще откриете богат асортимент от ниско алкохолни и високо алкохолни напитки, подходящи за подарък на любими хора в комплекти с чаши и в луксозни кутии, както и за приготвянето на превъзходни коктейли.

Всички продукти предлагани от търговския портал VODA-VARNA.EU са с доказано качество и произход.При проблем винаги можете да се обърнете директно към нас и да разчитате на нашето съдействие за бързото му разрешаване. За нас всички клиенти са важни и са обслужвани с внимание и усмивка!Направете най-добрия избор за вашия дом или офис от сайта VODA-VARNA.EU.

ДОСТАВКА НА СТОКИ

79_170x230За направена поръчка над 10.00 лв доставките за гр.Варна се извършват безплатно до адреса, посочен в поръчката.

За направена поръчка под 10.00 лв се заплаща 1,99 лв Доставка за гр Варна.

 Времето за доставка от нашия магазин е в рамките на работните дни или събота, ако поръчката е направена преди 12 ч. в работен ден (делничен ден) или събота. Ако поръчката е направена след 12 ч., доставката ще бъде извършена в рамките на следващия работен или съботен ден (ако поръчката е направена в петък след 12 ч.), с изключение на дните, обявени за официален празник. При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.

2.  Как ще разбера кога ще ми бъде доставен продуктът? Ще ми се обади ли куриерът преди да дойде на адреса?

 

Всички доставки извършвани в работни дни, са от 8:00 ч. до 18:00 ч., а в съботен ден, са от 08:00 ч. до 16:00 ч.

3.  Мога ли да дойда да си купя стока на място от VODA-VARNA.EU?

Да, Вие можете да закупите, след като поръчате желания от Вас продукт в нашия реален магазин, който се намира в . Направете поръчка и отбележете в полето за коментар, че искате да получите стоката от нашия магазин.

4.  Как да откажа вече направена поръчка?

Ако имате направена поръчка и искате да я откажете, моля пишете ни чрез нашата форма за Контакти или ни се обадете по телефона  , като съобщите и номера на поръчката.  Този номер можете да  видите на посочения от Вас e-mail.

5.  Мога ли да видя артиклуите преди да ги платя ? ДА! Ние  предлагаме тази услуга, за всички

наши продукти. Могат да се видят и да се изпробват ,преди да ги заплатите! Всички стоки предлагани от компанията , ако не отговорят на Вашите предпочитания,  можете да ги върнете в седем дневен строк , като заплатите транспортните разходи.

КОНТАКТИ

VODA-VARNA.EU – ВОДА ВАРНА – voda-varna.eu

Адрес: гр.Варна, бул “Трети март” № 83
Тел.: 052 51 04 45; 052 51 02 75
Моб. тел.: 0877 77 62 77

Текст и изображения:voda-varna.eu

За автора