ЗК “Напредък”

ЗА НАС
LOGOZKNAPREDAKПроизводство и търговия селскостопанска продукция ЗК Напредък

Земеделска кооперация Напредък се занимава основно с производство и търговия на селскостопанска продукция. Кооперацията развива своята основна дейност в областта на селското стопанство на територията на село Светлен, община Попово, област Търговище.

Отглеждане зърнени и маслодайни култури
Земеделска кооперация Напредък се занимава основно с отглеждане на зърнени и маслодайни култури върху собствени и арендувани земи на територията на селото и региона.

ЗК Напредък разполага с земеделска техника и прикачен инвентар необходими за обработка на земята, засяване и прибиране на отглежданата продукция.

Земеделската кооперация е закупила техника за събиране и извозване на произведената селскостопанска продукция. Работниците в кооперацията стриктно следят за условията, при които се съхранява продукцията, за да не се развали нейното качество.

ПРОДУКТИ

Кооперацията отглежда и извършва търговия основно със следните видове селскостопански култури:

  • пшеница,
  • царевица,
  • слънчоглед,
  • ечемик,
  • рапица

ЗК Напредък се занимава с търговия със селскостопанска продукция. Кооперацията продава зърно и зърнени култури на Българският пазар. ЗК Напредък предлага на своите клиенти брашно, произведено от зърно, собствено производство.

Земеделска кооперация Напредък предлага селскостопански услуги със собствена техника, индивидуален подход и професионално обслужване на всеки клиент.

1434_bzemedelska_koop_peichinovo_img2648_bniva_93_img46490-2Jatvasunflower5
КОНТАКТИ
ЗК “Напредък”
Адрес: село Светлен, ул. Стоян Палаузов 49
Тел.: 06030 23 89
Моб. тел.: 0878 985 129


Вижте по-голяма карта

За автора