ЗООДИНАМИКИ ГЕНО БЪЛГАРИЯ ООД

ЗА НАС

ZOOGENOЗООДИНАМИКИ ГЕНО БЪЛГАРИЯ ООД – Семенен Материал от GENO GLOBAL Норвегия за изкуствено осеменяване на крави
Единстен представител за България на GENO – Норвегия и NOVADAN – Дания е “Зоодинамики Гено България” ООД с управител и съсобственик г-н Христо Димитров. За повече информация и заявки – 0878/258 021, 0887/258 052

Дружеството е създадено през март 2013 г. с основен предмет на дейност внос, износ и търговия с животински продукти и семенен материал, както и почистващи и дезинфекционни препарати за животновъдството и хранително-вкусовата промишленост.

Чрез линка, поместен по – долу може да разгледата подробна презентация, относно предлаганите продукти на “Зоодинамики Гено България” ООД!

ПРОДУКТИ

Семенен материал от бик за осеменяване на крави

ЗООДИНАМИКИ ГЕНО БЪЛГАРИЯ е вносител на сперма и семенен материал за изкуствено оплождане и осеменяване на крави. Фирмата предлага селекция на говеда, телета и крави. Зоодинамики Гено България предлага семенен материал за породата BRAUT 10177, като цената му е 20 лв.

ЗООДИНАМИКИ ГЕНО БЪЛГАРИЯ е вносител на сперма и семенен материал за изкуствено оплождане и осеменяване на крави. Фирмата предлага селекция на говеда, телета и крави. Зоодинамики Гено България предлага семенен материал за породата BOSNES 10402, като цената му е 16 лв.

ЗООДИНАМИКИ ГЕНО БЪЛГАРИЯ е вносител на сперма и семенен материал за изкуствено оплождане и осеменяване на крави. Фирмата предлага селекция на говеда, телета и крави. Зоодинамики Гено България предлага семенен материал за породата EGGTROEN 10579, като цената му е 20 лв.

ЗООДИНАМИКИ ГЕНО БЪЛГАРИЯ е вносител на сперма и семенен материал за изкуствено оплождане и осеменяване на крави. Фирмата предлага селекция на говеда, телета и крави. Зоодинамики Гено България предлага семенен материал за породата EIK 10540, като цената му е 19 лв.

ЗООДИНАМИКИ ГЕНО БЪЛГАРИЯ е вносител на сперма и семенен материал за изкуствено оплождане и осеменяване на крави. Фирмата предлага селекция на говеда, телета и крави. Зоодинамики Гено България предлага семенен материал за породата FAAREN 10505, като цената му е 28 лв.

ЗООДИНАМИКИ ГЕНО БЪЛГАРИЯ е вносител на сперма и семенен материал за изкуствено оплождане и осеменяване на крави. Фирмата предлага селекция на говеда, телета и крави. Зоодинамики Гено България предлага семенен материал за породата RUUD 10624, като цената му е 28 лв.

ЗООДИНАМИКИ ГЕНО БЪЛГАРИЯ е вносител на сперма и семенен материал за изкуствено оплождане и осеменяване на крави. Фирмата предлага селекция на говеда, телета и крави. Зоодинамики Гено България предлага семенен материал за породата SAN FRANCESCO BIGSKY, като цената му е 40 лв.

ЗООДИНАМИКИ ГЕНО БЪЛГАРИЯ е вносител и официален представител на дезинфектанти и почистващи препарати с марката Novadan. Фирмата предлага дезинфектиращи препарати за ферми, селскостото стопанство и хранително-вкусовата промишленост.
Зоодинамики Гено България предлага на българския пазар следните видове дезинфектанти:

  • VIP 1 – Алкален продукт за почистване на доилни апарати, на стойност от 50 лв. за 24 кг. разфасовка.
  • ACIR – Киселина за почистване на доилни апарати, на стойност от 50 лв. за 24 кг. разфасовка.
  • Viri Foam – Готов препарат за почистване на вимето, на стойност от 85 лв. за 19 кг. разфасовка.
  • Viri TE Dip – Готов препарат за почистване на вимето с млечна бактерия и екстракти, на стойност от 150 лв. за 20 кг. разфасовка.
  • Foam 32T – Почистваща пяна за различни видове повърхности във ферми и обекти от хранително вкусовата промишленост.
ГАЛЕРИЯ

info-re (1)phpThumb_generated_thumbnailjpgINFO-REGISTER (6)INFO-REGISTER (5)INFO-REGISTER (4)INFO-REGISTER (3)INFO-REGISTER (2)INFO-REGISTER (1)OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
КОНТАКТИ

ЗООДИНАМИКИ ГЕНО БЪЛГАРИЯ ООД

Адрес: гр. Харманли, ул. Христо Ботев 140
Moб. тел.: 0887 25 80 52; 0878 258 021
E-mail: zoodinamiki@ abv.bg

За автора