Ангел Стоилов 96 АД

ЗА НАС

АВ последните няколко години фирма Ангел Стоилов 96 АД се наложи като едноличен лидер на пазара за черни и цветни метали в България и региона. За задоволяване на постоянно растящите изисквания на клиентите си компанията извърши скок в технологичното оборудване и се превърна в модерна Европейска търговска фирма. Бяха направени огромни инвестиции в автоматизирани складове, което позволява на фирмата да повиши скоростта на обслужване на клиентите, намалява до минимум грешките при складиране и не на последно място оптимизира складовите площи.

Редом с автоматичните складове мениджмънта на фирмата пое политика за тотално обновяване на отрезния парк от машини. Бяха внедрени цифровопрограмни плазмени и газопламъчни машини, някои от които с възможност за обработка на внушителни листови детайли с габарити до 3000х17000 мм. Също бяха закупени напълно автоматизирани немски лентоотрезни машини даващи възможност на един оператор да обслужва до няколко от тях.

Хит на пазара на услугите, които предлага фирмата са високоскоростните дискови отрезни машини, които позволяват изключително точен сряз с точност до 0,1 мм.

Всичко това е само част от инвестиционната политика и в съвсем скоро време клиентите могат да очакват нови услуги свързани с доставката на оборудване, което ще изтреля в съвсем нова насока организацията.

ПРОДУКТИ

123456

 

КОНТАКТИ

Ангел Стоилов 96 АД – astoilov96.com

Адрес: гр. Пловдив ул.”Рогошко Шосе” 6А
Тел: 032 960 045
Моб. тел.: 0885 299 236

Текст и изображения: astoilov96.com

За автора