БУЛСПЕДТРЕЙД EООД – Международен и вътрешен транспорт

ЗА НАС

bulstradeБУЛСПЕДТРЕЙД EООД е основано през 1997 г. с предмет на дейност международен и вътрешен транспорт, спедиция и логистични услуги. Извършваме спедиторска и транспортна дейност в областта на автомобилния, ЖП, водния и въздушния транспорт и превозваме товари от и за цял свят. Предлагаме също специфични групажни и контейнерни операции в зависимост от вида и особеностите на товара. Специализирани сме и в транспорта на опасни и извънгабаритни товари. Имаме представителства в Словения (Любляна), Иран (Техеран), Ливан (Бейрут), Сирия (Дамаск), Йордания (Аман).

Нашата основна цел е да предложим на клиентите си възможно най-добрите услуги при изгодни цени и конкурентни срокове на доставка, като се стремим да удовлетворим всичките им изисквания. Стремим се да предложим цялостни логистични решения, съобразени със спецификата на товарите и индивидуалните нужди на клиентите.

Екипите ни са съставени от компетентни, отговорни и амбициозни професионалисти, чиято основна грижа е навременната и безпроблемна доставка на поверените ни за транспортиране стоки. Нашата цел е да създадем дългосрочни бизнес отношения, затова клиентите ни могат да разчитат на опита и знанията ни дори когато им необходим само съвет, свързан с експедицията на стоките им.

УСЛУГИ

В автомобилния транспорт имаме утвърдени позиции при обслужването на следните дестинации: Централна и Западна Европа(Франция, Германия, Австрия, Полша, Италия, Испания, Словения), Прибалтика, ОНД, Близкия Изток
Специализирали сме се в превозите на товари от Централна, Западна Европа и ОНД за Близкия изток (Иран, Азербайджан, Грузия, Армения), както и в кръгови превози в Европа
Предлагаме всякакви видове автомобили: полуремаркета от 12,00 до 13,60 м, полуремаркета тип “Джъмбо”,товарни композиции с обем до 120 куб.м, соло автомобили, фургони, хладилни автомобили, цистерни и др.

Извършваме жп превози по дестинациите Европа, Русия, ОНД (бившите съветски републики), Близкия Изток

Осъществяваме превози по море на генерални товари и контейнери от и за Далечния Изток и Америка

Предлагаме и комбинирани превози с жп, автомобилен, морски или речен транспорт

Предоставяме и някои допълнителни услуги: застраховки на товара и ЧМР-застраховане, митническо агентиране, товарни и претоварни операции, проследяване на товара.

ОТДАВАНЕ НА КРАНОВЕ ПОД НАЕМ

КОНТАКТИ

БУЛСПЕДТРЕЙД EООД – bulspedtrade.com

Адрес: гр. София, бул. Ал. Стамболийски 22а
Тел.: 02 930 50 70/ 77
Факс: 02 980 04 06
Моб. тел.: 0888 973 418; 0884 714 804
E-mail: sofia@ bulspedtrade.com

Булспедтрейд Варна ЕООД
Адрес: гр. Варна, ул. Балик 4
Тел.: 052 681 651; 052 681 661-667
Факс: 052 611 003
Моб. тел.: 0888 361 840
Е-mail: office@ bulspedtrade.com

Текст и изображения: bulspedtrade.com

За автора