Бъдещност – производството и продажба на хидравлични разпределители

ЗА НАС

budestnost-info-registerФирма Бъдещност град Чирпан е с основна дейност производството и продажба на хидравлични разпределители за корабостроенето, индустрията и селското стопанство.
Производството и продажба на хидравлични разпределители в град Чирпан
Фирма Бъдещост АД град Чирпан е с предмет на дейност производство и продажба на хидравлични разпределители, намиращи приложение в корабостроенето, индустрията и селското стопанство. Голяма част от продукцията си, компанията за чужбина. Бъдещост извършва продажба на хидравлични разпределители на дистрибутори и сервизни центрове в Австралия, Южна и Северна Америка, Европа, Нова Зеландия и Близкия Изток.

Разпределители за корабостроенето и селското стопанство в град Чирпан
Произвежданите от нас хидравлични разпределите, намират приложение в корабостроенето, селското стопанство и индустрията. Целта на компанията е да създаде продукти, които да отговарят на изискванията и очакванията на клиентите, избрали нас по отношение на безопасността, качеството и надеждността. Ние се опитваме да създадем динамично и гъвкаво производство, което да реагира компетентно и бързо.

Бъдещост АД разполага с над 400 служители, като голяма част от тях мениджъри, икономисти, машинни инженери и други. Дългогодишната ни практика и висококвалифицираният ни персонал са гаранция за надеждни продукти и високо качество и фактор на увеличаването на пазарния дял и икономическия растеж.

ХИДРАВЛИЧНИ СИСТЕМИ

Част производството на фирма Бъдещност град Чирпан включва:

  • хидравлични системи за цепене на дърва
  • електромагнитни хидравлични клапани за строителството на товарачи
  • хидравлични системи за земеделска техника
КОНТАКТИ

“Бъдещност” – hydraulic-vlv.com
Адрес: гр. Чирпан , кв. Индустриален , ул. Индустриална 1
Телефони: 0416 9 30 12; 0416 9 44 86
E-mail: badestnost_at_hydraulic-vlv.com


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: hydraulic-vlv.com

За автора