Дием ООД – Системи за стъкло

ЗА НАС

2018-11-15 17_31_34-Начало _ DiemДием ООД – фитинги за врати, панти, фиксатори, свързващи елементи, системи за плъзгащи стъклени и дървени врати, парапетни системи, мебелни крака за маси и мека мебел, мебелни заключващи устройства.
Мотото на компанията- ” if you build it, it will come ” / Когато започнеш, резултатът ще е на лице / . Стремежът на компанията е да обслужва клиентите си. Основната цел е поддържане на атрактивни и нестандартни материали за екстериорно и интериорно остъкляване и дизайн,  разпространението им по цялата територия на страната и балканския регион в страни като Сърбия, Румъния, Македония и Гърция. Агентската мрежа и номенклатурата на фирмата спомага за подобряване обслужването на потребителското търсене и отговаря на непрекъснато променящите се условия в икономическата ситуация в страната и изискванията на пазара. Увеличаването на номенклатурата на предлаганите стоки и подобряване на услугите към клиентите от всеки район на страната, спомага за доброто име на фирмата. Като добър партньор при търсенето на стандартни и нестандартни решения гамата от материали, които Дием ООД представя като единствен или основен дистрибутор на българския пазар, включва продукти като: фитинги за външни и вътрешни врати от неръждаема стомана, панти, фиксатори, свързващи елементи, системи за плъзгащи стъклени и дървени врати, парапетни системи от неръждаема стомана, мебелни консумативи, мебелни панти, заключващи устройства и много други. Дием ООД поддържа дистрибуторска мрежа в страната и поддържа материали на склад в много градове за улеснение на клиентите и оптимален обхват за потенциалния пазар.
. Фирмата разполага с висококвалифициран персонал, запознат с последните тенденции тази област. Главната ни цел е да предложим най-добрия продукт, както и да осъществим трайни и сигурни връзки с нашите бизнес партньори.

ПРОДУКТИ

Рафтоносачи
Антични дръжки
Детски дръжки
Алуминиеви дръжки
Плъзгащи системи
Панти
Цинкови дръжки
Стъклени дръжки
Крепежи за огледала
Конектори
Дръжки за стъклени врати
Уплътнение за стъкло
Подсилващи елементи
Ръкохватки и заключвания
Заключвания
Насрещник
Горни панти
Подови автомати
Точкови фиксатори
Стопери
Розетки
Ръкохватки
Навеси и козирки
Въжени системи
Панти и закрепвания
Душ кабини
стъклени интериорни и екстериорни прегради
стъклени навеси и фасади
стъкло и готови изделия от стъкло
Други

ГАЛЕРИЯ

navesni-konstrukciibezramkov-stuklen-parapet-stenabezramkov-stuklen-parapetstuklena-interiorna-vrata-pesukostrujspider-sistemi-za-ostuklqvane-i-navesispider-sistemi-za-ostuklqvanesmart-sistema-za-zakluchvanepremium-seriq-obkov-za-dushkabinipokritie-za-basejnpluzgashti-sistemi-za-interiorni-vratipluzgashti-sistemi-interiorni-vratistukleni-navesistukleni-raftove-raftonosachibezramkov-stuklen-parapet-viti-stulbidrujka-za-stuklena-vrata-seriq-diluxmagazinno-ostuklqvanekeramichen-pechat-stuklokeramichen-pechat-na-stuklointeriorno-ofis-ostuklqvaneinteriorni-pana-estestveno-durvogipsovi-interiorni-panafasadno-ostuklqvanedushkabini-hotelski-kompleksdushkabina-vutreshen-pechatdushkabina-tri-ravninidushkabina-pluzgashti-vratidrujka-za-stuklena-vrata-seriq-dilux-antiquestukleni-raftoveobkov-za-dushkabini-seria-dilux-antique-copperstukleni-stupalastukleni-vrati-hoteli-restorantistuklen-parapet2018-11-15 17_31_34-Начало _ Diem3d-gipsovi-pana-interior3d-dekorativni-paneli-interiorpluzgashta-sistema-za-interiorni-vratipluzgashta-sistema-interiorno-ostuklqvanepluzgashta-sistema-5-ravnini-vgradeni-nishkiteleskopichno-pokritie-za-basejnteleskopichno-pokritiestuklen-parapet-stulbishtestukleni-raftove-vitrinipluzgashti-sistemiobkov-za-dush-kabini-seria-diartobkov-za-dushkabini-seria-diartpluzgane-plavno-bezshumno-zatvarqneparavan-za-banqparavan-harmonikaparapetni-sistemipanti-za-dushkabina-colloseopante-stuklo-stuklo-antichna-medpanta-stena-stuklo-cheren-glancostuklqvane-pluzgane-balkonofis-ostuklqvanepluzgashti-sistemi-durveni-vrativujeni-sistemi-interior
КОНТАКТИ

ДИЕМ ООД – Системи за стъкло – diem.biz

Адрес: гр. София, ж.к. “Люлин”, бл. 159, вх. А
Тел./Факс: 02 925 13 30; 02 825 31 30

За автора