ЕВРОКРИС ЕООД – Спедиторска фирма

ЗА НАС

UntitledЕВРОКРИС ЕООД е спедиторска фирма, която организира превозването на цели и частични товари между клиенти както на територията на страната, така и на територията на страните от Европа и Азия основно с автомобилен транспорт. При необходимост от друг вид транспорт – железопътен, въздушен, воден или с контейнери се проучват най-добрите възможности както в ценово отношение, така и по отношение на сроковете за доставка, като винаги се търси оптимален вариант. Ние работим за вас и вашата удовлетвореност е основна наша цел при осъществяване на транспортното ви обслужване. Нека не забравяме, че най-добрата реклама за дейността ни е ДОВОЛНИЯТ КЛИЕНТ.

МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ

ЕВРОКРИС  ЕООД  осигурява превозването на цели и частични пратки между различни отправни и получаващи пунктове на България и страните от Европа и Азия. При осъществяването на тази си дейност, колективът ни работи с висок професионализъм и чувство за отговорност към всеки детайл от транспортния процес след задълбочено проучване на всички специфични особености и изисквания към условията за превоз на предоставените за транспортиране стоки, като при необходимост предоставя информация за местонахождението им при поискване от страна на възложителя.

СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ

Това е основната дейност на ЕВРОКРИС  ЕООД и като такава обхваща няколко етапа – пълно и задълбочено запознаване с естеството на товара и специфичните изисквания за безопасното му транспортиране; консултиране за начина на опаковане и подготовка на отделните транспортни единици; необходими за транспорта документи; специфични изисквания при транспортирането; оптимален вариант за натоварване; ценова политика. При поискване от страна на възложителя осигурява застраховане на товара.

ПАРТНЬОРИ

При осъществяване на основната си дейност ЕВРОКРИС ЕООД си партнира с транспортни фирми, които са познати на този пазар с отговорното си отношение към предоставените им за превоз товари. Партньорството ни е водено от едно основно правило: „Коректност за коректност”.

КОНТАКТИ

ЕВРОКРИС ЕООД – Спедиторска фирма

Адрес: гр. Плевен, ул. Вардар 27, вх. А, ап. 11
Тел.: 064 83 15 53; 064 83 40 31
Моб. тел.: 0888 527 543
Факс: 064 842175
Е-mail: eurokris2006@gmail.com; eurokris@abv.bg

За автора