ЕЗДУЛ ООД – Конната езда

ЗА НАС

fgЕЗДУЛ ООД е дружество с ограничена отговорност, регистрирано със седалище и адрес на управление град Хисаря. Основната икономическа дейност на компанията е насочена в областта на услуги в конната езда. Конна база Ездул Ви предлага един чудесен начин да прекарате свободното си време, сред природата, запознавайки се от близо с едни от най-грациозните животни.

Друга дейност, с която ЕЗДУЛ ООД е известна на пазара е отглеждане на зърнени, клубеноплодни, технически и фуражни култури.
В своята работа, фирмата държи на качеството, ето защо разполага с екип от висококвалифицирани кадри, както и с богата материална и техническа база.
ЕЗДУЛ ООД е фирма лидер и в двете си сфери на дейност, търсена и предпочитана от множество клиенти и партньори!

Конна база Ездул стартира дейността си абсолютно любителски. Благодарение на съдбата при тях се озова едно изключително животно – жребецът Манеж от породата Арабска Шагия, с изключително расово потекло – баща Мефистофел и дядовци Момент и Неапол (може да се каже едни от най-интересните и ценни коне, присъствали някога в нашата страна). И така постепенно стигнаха до настоящия момент, в който имат 25 прекрасни коня.

Много обичат работата с деца. Всеизвестно е значението на
общуването им с животни, спомагащо за изграждането и осъзнаването на естествените взаимоотношения с природата и грижата към всичко живо. А и чисто физически ездата е благоприятна за развитието на правилна структура на тялото, гръбначния стълб и също така развитието на всички
мускули в човешкото тяло.

Освен това конят ще ви даде спокойствие, хармония, свобода, вдъхновение и истинско израстване във всякакъв смисъл. В Конна база Ездул ще ви покажат от гърба на коня изключителната и разнообразна природа в древното царство на траките – реки, язовири, гори, поляни, ниви, лозя, ливади, овощни градини, причудливи скали, могили, планини. Както и ще ви запознаят с бита и традициите на гостоприемните местни хора, които ще ви предложат не само своята самобитна непредубеденост, но и прекрасна естествено отгледана храна.

Ние сме любов към хората, природата, конете и всичко живо! Любовта се корени в нас от самото ни раждане. И благодарение на конете успяваме не само да я запазим, а и да я усилваме непрестанно. За екипа на Конна база Ездул всеки клиент е техен любим гост и приятел!

КОНТАКТИ

ЕЗДУЛ ООД – Конната езда

Адрес: гр. Хисаря, ул. Иван Вазов No 41А
Моб. Тел.: 0897 03 00 27;

За автора