ЕкоБилд България – Сглобяеми къщи с конструкция от дърво

ЗА НАС

eco„ЕкоБилд България“ предлага проектиране, производство и изграждане на нискоенергийни сглобяеми къщи с конструкция от дърво. Компанията ни предлага цялостно изпълнение „до ключ“, както и различни решения, които изцяло отговарят на Вашите нужди и желания.

Предлаганите от нас нискоенергийни къщи са внимателно проектирани, произведени и изградени по начин, който Ви гарантира най-високо ниво на комфорт, ниски разходи за отопление и охлаждане, здравословна среда на обитаване. Нашите къщи са само малко по-малко енергийно-ефективни, отколкото пасивните, но първоначалните разходи на строителството са много по-ниски, а инвестицията се възвръща в по-кратък период.

Изгражданите от нас къщи са Уникални, каквито сте и Вие, проектирани и изградени по начин, който отговаря на Вашия начин на живот! Дали ние ще работим с избран от Вас архитект, или с нашия екип от проектанти, Вашите желания и виждания са приоритет за нас. Изборът на правилния изпълнител, ще Ви помогне изключително много при изграждането на Вашия мечтан дом. Ние работим с удоволствие и желание по време на целия процес на реализиране на желанията на нашите клиенти!

ПРОИЗВОДСТВЕН КАПАЦИТЕТ

„ЕкоБилд България“ Ви предлага къщи, чиято конструкция е предварително произведена и заготвена в заводски условия. Това значително намалява времето за монтаж. В нашата производствена база за една работна смяна се произвежда необходимото количество структурно изолационни панели за изграждането на къща със ЗП около 180м2. За разкроването на модулите и операциите до започването на монтаж за една такава къща са необходими около 8 дни. Монтажът на конструкцията отнема около 15 дни. Така за не повече от месец от датата на подписване на договора за строителство Вие вече имате изградена своята къща. Времето до завършването на къщата „до ключ” зависи от вида на избраните от Вас довършителни работи.

Огромният ни производствен капацитет ни позволява да разширим своята дейност и на международния пазар, който е сериозен обект на нашите интереси. Компанията ни работи по различни проекти с наши международни партньори.

Стъпки
ОБАДЕТЕ НИ СЕ!

Ще Ви предоставим цялата необходимата информация без да губим Вашето време! За да отговорим на всички Ваши въпроси, Ви каним да ни посетите в наш офис или производствена база след предварително уговорена среща. Възможно е да направим срещата и онлайн, но когато говорим за нещо толкова сериозно, колкото е изграждането на къща, времето, което ще отделите за нашата среща, Ви гарантира, че ще получите важна информация, която ще Ви бъде полезна в бъдеще.

По време на първата ни среща ще обсъдим Вашите идеи и желания. Ако все още нямате идеен проект, нашият екип от архитекти с удоволствие ще Ви съдейства. Екип от професионалисти ще Ви консултира през цялото време, като по никакъв начин няма да налага своето мнение и да променя Вашите идеи.

ПРОЕКТИРАНЕ

След като ни разкажете повече за мечтания от Вас дом, запознали сме Ви с технологията, по която изграждаме своите нискоенергийни къщи и техните предимства, когато Вие вече сте готови, може да преминем към проектирането. Задължително започваме с идеен проект, а след като уточним всички детайли, ще преминем към работата по технологичния проект и цялата необходима проектна документация.

ПРЕЗЕНТАЦИЯ И ЦЕНОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

След изготвянето на идеен проект или на база Ваше задание, нашият екип Продажби ще подготви ценова оферта с подробно описание на всички видове материали и строително монтажни работи. Заедно с Вас ще бъдат обсъдени всички елементи на предложената оферта, за да се определи необходимият бюджет и да бъдат направени корекции, в случай, че сметнете за необходимо.

ДОГОВОР

След като одобрите предложението и офертата, е необходимо само Вашето съгласие и подписан договор, за да започнем производството и изграждането на Вашата нискоенергийна къща.

ИЗПЪЛНЕНИЕ

В зависимост от големината на Вашата къща, вида на довършителните работи и сложността на изпълнението им, ние предварително ще Ви дадем информация относно сроковете за изпълнението й.

ТЕХНОЛОГИЯ

Технология – SIP или скелетно гредова конструкция с минерална вата?
Предлагаме на своите клиенти различни възможности и огромен избор от материали

Която и технология да изберете, конструкцията на нашите къщи се заготвя в заводски условия, което Ви гарантира по-голяма прецизност, по-добро качество и много по-кратко време за изграждане.

ИНОВАЦИИ

Строителството със Структурни Изолационни Модули е строителна система с висока производителност и многобройни доказани във времето предимства. Модулите се състоят от топлоизолационен слой пенополистирен (EPS), залепен между две структурни плоскости от дървесни частици (OSB). SIP (структурните изолационни панели) се произвеждат в контролирани заводски условия. Резултатът е строителна система с изключителна здравина на конструкцията, отлични изолационни свойства и несравнима по отношение на разходите за експлоатация.

Тази строителна технология Ви позволява да постигнете максимално използване на пространството, за разлика от много други системи, които Ви ограничават до голяма степен в това отношение.

Строителство на базата на предварително произведени панели ускорява многократно процеса на изграждане на къщата. Нашите опитни специалисти и монтажни екипи, с помощта на целият ни екип, който ще работи за Вас, ще реализират основната конструкция на сградата в рамките на няколко дни. Панелите са произведени и разкроени до точните размери в нашата фабрика преди да бъдат доставени до строителната площадка, което води до намаляване на труда на място, голяма бързина и минимизиране на отпадъците.

ПРЕДИМСТВА

С времето на строителния пазар се появиха различни строителни системи. Без да подценяваме качествата и предимствата им, най-добра остава дървената конструкция.

Ето накратко и предимствата на дървото:

  • Екологичен строителен материал с изключителна здравина и дълъг живот;
  • Благодарение на своята структура дървото е отличен топлинен изолатор, избягва рязката промяна на температурата, като по този начин намалява нуждата от отопление и охлаждане в помещението;
  • Освен това дървото е и много добър звукоизолатор;
  • Предварително и правилно обработено, дървото има по-добра устойчивост при пожар в сравнение с много други материали, благодарение на ниската му топлопроводимост;
  • Експлоатационни качества – дървото е материал лесен за обработка и поддръжка;
  • Не на последно място дървото е красив естествен материал, който е подходящ за всеки интериор и екстериор;
  • Притежава много предимства по отношение на взаймодействието си с околната среда – дървото е единственият материал, който намалява емисиите на СО2, като изграе важна роля за забавянето на климатичните промени. За производството му е необходимо значително по-малко количество енергия, което оказва и по-малко въздействие върху околната среда;
  • Като всеки друг материал дървото има и своите недостатъци, които при добра предварителна обработка могат лесно да бъдат елиминирани.
ГАЛЕРИЯ

Contemporary-house-by-José-Juan-Rivera-Río-0133 - Copy50Contemporary-house-by-José-Juan-Rivera-Río-0133H_30_cam1fH_49_cam1f(HDR)
КОНТАКТИ

ЕкоБилд България – Сглобяеми къщи с конструкция от дърво – SITELINK_TUK

Адрес: с. Горни Богров, местност Голомендра
Моб. тел.: 0884 602 888; 0888 739 382
E-mail: office@ecobuildbg.com

За автора