“ЗАЗИ и КО” ООД – Парфюмерия

ЗА НАС

parИстория на фирмата – Всичко започва 1991 година, когато склад-магазина ни беше създаден. Първоначално оперирахме като търговска компания за продажба на парфюмерия, козметика, перилни и почистващи препарати.

Постепенно в рамките на следващите пет години успяхме да утвърдим пазарните си позиции, като започнахме доставката на стоки до обектите на нашите клиенти. През периода 1995-1999г. активно развивахме продуктовия си асортимент, като продавахме успешно масовите за нашия пазар имена от световноизвестни производители като: Unilever, P&G, Henkel, L’Oreal, Beiersdorf, Johnson&Johnson, Cussons и др.

От началото на 2000 година, “Зази и Ко” разполага с добре развита структура за директни продажби и доставки в гр. Русе и региона, когато и започнахме да изграждаме представителства и в други градове от страната. От 2001 година фирмата започва да внася в България висококачествени стоки от западни производители и да ги дистрибутира. Сега сме вносители на парфюмерия и козметика, продукти за коса, за маникюр и педикюр, перилни и почистващи препарати. През 2005 година станахме представители за България на италианската фирма за козметика за коса – “Edelstein”, a oт 2006-07 година на фирмите “Coiffance”, “Baruffaldi F.Ili”, “Prestige SA” и наскоро на парфюмерията, производство на полската фирма “Lazell” . Официален дистрибутор сме на продуктите с марка “Frank Oliver”, “Jeanne Arthes”, “Bi-Es” и др. Фирмата има добре развита структура за директни продажби на магазини в гр. Русе и по-големите градове в България.

В сайта ни – www.zazico.com, можете да откриете всичко необходимо за вашата коса, козметика за лице и тяло, аксесоари, голямо разнообразие от стилизиращи продукти и парфюмерийни изделия. Стараем се да откликнем на вашите нужди, следим световните тенденции и се развиваме редом с нашите клиенти. Вашият коментар е важен за нас и винаги се радваме да чуем мнението на купувачите за стоките и доставката им.

Всички продукти са внимателно подбрани, висококачествени и достъпни за всички. През последните 20 години се стремим, не на последно място, да предложим различни неща, на добри цени. Ако предпочитате физическия контакт в избора си на продукти или търсите съвет, винаги сме на разположение и ще се радваме да се отбиете и в магазина ни в гр. Русе.

ПРОДУКТИ

 

Парфюмна колекция ENTITYПарфюмна колекция ENTITY (83) Парфюмна колекция DREAMПарфюмна колекция DREAM (17) Парфюмна колекция PROVOKEПарфюмна колекция PROVOKE (5) Парфюмна колекция ROIПарфюмна колекция ROI (19)
BriConti козметични комплекти и палитриBriConti козметични комплекти и палитри (19) Парфюми LazellПарфюми Lazell (176) Парфюми Eco CollectionПарфюми Eco Collection (21) Парфюми MiraculeuxПарфюми Miraculeux (53)
Френски парфюми Prestige ParisФренски парфюми Prestige Paris (37) боя за коса Joliesseбоя за коса Joliesse (22) Професионални продукти за коса - YoungПрофесионални продукти за коса – Young (52) Young Be Colors - Тонираща боя-маска 300млYoung Be Colors – Тонираща боя-маска 300мл (9)
Young Color You - боя за косаYoung Color You – боя за коса (101) Професионална серия за коса - Trend upПрофесионална серия за коса – Trend up (38) Професионални продукти за коса EvolutionПрофесионални продукти за коса Evolution (23) Професионална серия за коса - KeratinПрофесионална серия за коса – Keratin (3)
Професионални продукти за коса - NativeПрофесионални продукти за коса – Native (5) Безамонячна боя за коса Color NativeБезамонячна боя за коса Color Native (35) Coiffance - френски продукти за косаCoiffance – френски продукти за коса (53) Боя за коса Couleur PapillonБоя за коса Couleur Papillon (114)
Козметични аксесоари Козметични аксесоари “Баруфалди” (104) Козметика за лице и тяло Marcon AvistaКозметика за лице и тяло Marcon Avista (2) Продукти Продукти “ВЕНИТА” (124)
КОНТАКТИ

“ЗАЗИ и КО” ООД – Парфюмерия – zazico.com

Адрес: гр. Русе, бул. Липник 66
Тел.: 082 847 000; 082 847 001
Факс: 082 847 002
Моб. тел.: 0896 698 688
E-mail: zazico@ yahoo.com

Текст и изображения: zazico.com

За автора