“ИЗОПЛАСТ” ЕООД – Изработка и монтаж на дограма

ЗА НАС

izoФирма “ИЗОПЛАСТ” ЕООД е основана през 2007г. в гр. Шумен, с основна дейност изработка и монтаж на дограма (врати и прозорци) от PVC и Алуминиеви профили, като първоначално тя се развива основно на местно ниво. С разрастването си през следващите няколко години, фирмата започва редовно да обслужва обекти в целия Шуменски регион и съседни на него. През 2013г. фирмата разшири своята дейност с представителство в гр. Варна.

“ИЗОПЛАСТ” ЕООД разполага със собствена производствена база за изработка на дограма. Това само по себе си я отличава от една част фирми и лица, които са прекупвачи и извършват само монтажна дейност. “ИЗОПЛАСТ” ЕООД е производител. Със своя екип с богат опит в производството на дограма от PVC и AL профили и осъществяване на контрол над производствения процес, гарантира качеството на изработените конструкции и елементи.

Фирмата разполага с цех с покрита площ от над 250м2, разположен в гр. Шумен, който е оборудван с нови производствени машини закупени от завод “YILMAZ” – световен лидер с традиции в този бранш. На разположение са и собствени превозни средства за обслужване на монтажните дейности.

Изопласт ЕООД В “ИЗОПЛАСТ” ЕООД се обучават и работят висококвалифицирани специалисти и работници, които осъществяват процеса на изработка и монтаж с грижа за спазване на стандартите за качество. Позвънете и ни задайте вашите въпроси относно новите ви прозорци. Нашите специалисти ще ви посетят и ще ви направят професионална консултация, базирайки се на своя богат опит не само в изработването на PVC и AL дограма, но и в строителния бранш като цяло.

Изопласт ЕООД
Основана малко преди пика на икономическата криза и срива в строителния сектор, фирмата успява да просъществува и да се развие, което е доказателство за нейните ценности и морал на работа. Компромиси с минималните качествени изисквания не се допускат. Това ни осигурява една широка база от удоволетворени клиенти, което е най-добрата реклама за една фирма – реклама, която не се плаща с пари, а се изгражда с години на отговорно отношение към работата.

PVC ДОГРАМА

ИЗОПЛАСТ ЕООД ви предлага Българска и Немска дограма в градовете Шумен и Варна. Фирмата работи основно с Български профили VIVA Plast и немски профили REHAU. Свържете се с наш представител в Шумен или Варна и задайте вашите въпроси или заявете оферта. Ще получите безплатна консултация и посещение за оглед, с цел уточняване на детайлите.

PVC профилите неимоверно изместват дървото, като материал за изработка на прозорци, превъзхождайки го със своите качества. Прозорците изработени от PVC са по-леки, по-удобни за използване, по-лесно се поддържат, уплътняват по-добре и имат значително по-дълъг живот. Смяната на старите дървени прозорци с нови PVC такива се приема за инвестиция.

Българска дограма VIVA Plast

VIVA Plast Профилите на VIVA Plast се произвеждат в България по немска технология. Процесът на производство е напълно автоматизиран и гарантира високо качество. Повърхността на профилите е с най-висок клас на блясък.

Използваните матeриали за производство са без съдържание на олово и гарантират екологично и биологично безвреден профил. Прозорците изработени с профили VIVA Plast могат да намалят загубата на енергия в едно помещение с до 47%.

Профилите VIVA Plast притежават вградени TPV уплътнители, които са произведени по нова Австрийска система. Това значително повишава енергийната ефективност и осигурява висока степен на непропускливост при различни температурни амплитуди. Вградения уплътнител осигурява дългогодишно, безупречно функциониране и позволява лесно отваряне и затваряне на крилото.

АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА

Алуминиева Дограма Варна и Шумен

Алуминиеви профили
ИЗОПЛАСТ ЕООД изработва алуминиеви врати, плъзгащи тераси, преградни стени и други конструкции от AL профили. Фирмата е производител на Алуминиева и ПВЦ дограма и предоставя доставка и монтаж в градовете Шумен и Варна. Свържете се с наш представител и задайте вашите въпроси или заявете оферта.

Алуминиевите профили са широко разпространени при изработката на вътрешни врати, вътрешни фиксирани или плъзгащи прегради и други конструкции не изискващи топлоизолационни качества. Алуминият е материал със силно изразени топлопроводими качества, което го прави неподходящ за прозоречни конструкции.

ГАЛЕРИЯ

630064007500k-staklosunergyturn_only
КОНТАКТИ

“ИЗОПЛАСТ” ЕООД – Изработка и монтаж на дограма – izoplastbg.com

Адрес: гр.Варна, ул.”Доктор Пискюлиев” 88
Моб. тел.: 0888 814 640
E-mail: varna@ izoplastbg.com; varna.izoplast@ gmail.com

Адрес: гр. Шумен, ул. Строител 5, Производствена база и централен офис
Тел.: 054 86 00 76
Mоб. тел.: 0896 700 895
E-mail: stoian.ef@ gmail.com

Текст и изображения: izoplastbg.com

За автора