Клиника „Нефертити”

ЗА НАС

NefertitiКлиника „Нефертити” е Вашият перфектен избор за Клиника за Пластична Хирургия в сърцето на София, на около 5 минути път от НДК!

Това е и Първата българска клиника за Пластична и Естетична хирургия, основана през 1992 г. в София от доц. д-р Емил Георгиев. Тук ще намерите атрактивен интериор, модерно оборудване, индивидуално отношение и съвременно обслужване при изпълнението на всички видове пластични операции. Ние сме изцяло отдадени на каузата да обгрижим нашите пациенти с най-голямо внимание, професионална отговорност и отдаденост. Отличното качество на услугата „Пластична Операция” ще намерите и в отношението към пациента и неговите нужди. Високо обучен персонал, отвъд стандартните хирургични изисквания, познаване в дълбочина на следоперативния период и съответните грижи, комуникационни умения и дискретност са основните принципи, които спазваме.

Европейски стандарти, оборудване и квалификационни умения

Стандартите, по които обслужваме клиентите си са повлияни от многобройните ни посещения на конгреси и чуждестранни клиники в чужбина. Услугата, която предоставяме и оборудването на помещенията ни са заимствани от най-добрите образци в Европа и Съединените Щати.

Нашето високо специализирано работно помещение включва модерно оборудвана операционна, с модели на световните лидери в областта, комфортни стаи за възстановяване след пластичната операция, жизненоважна система за мониториране, няколко лазера, всеки със специфично приложение.

Всеки един от нашите служители преминава през ежегодни квалификационни курсове и конгреси в чужбина. Модерният ни подход и адекватно бизнес поведение ще Ви помогнат да подобрите външният си вид и да възвърнете превъзходното си самочувствие в приятна атмосфера и сред приятели.

Процедури

Клиниката ни е акредитирана да извършва всички пластични операции от естетичната пластична хирургия.

Първият контакт

Можете да се свържете с нас както на офисните телефони, така и чрез формата за обратна връзка. Ако искате да направите импровизирана консултация, без да ставате от работното си място, можете да изпратите снимки на зоната за корекции и ще получите допълнителна информация и ориентировъчна цена за желаната от вас интервенция и съпътстващите услуги.

Предоперативната консултация

Нищо не може да замени личната среща и персонална консултация за адекватна преценка нуждите и особеностите на пациента. Всяка една хирургична интервенция е предхождана от подробна предоперативна консултация, за да се дискутират целите и вижданията на пациента и обективните възможности на пластичната хирургия. На всеки се дава изчерпателна информация за предоперативната подготовка, процеса около операцията и рутинните процедури в следоперативните грижи. Цената на консултацията е 30 лв.

Предлагаме възможност за провеждане на консултациите и на руски, английски и немски език.

Насрочване на дата за операция

Ние сме гъвкави и отворени за желанията и удобното разположение на нашите пациенти. Свържете се с нас, за да коментираме графика и възможностите Ви, за да определим удобна дата и час за интервенцията. При възможност, предлагаме прегледи, превръзки и пластична операция в съботно / неделни и празнични дни.

Ценови нива, условия на плащане

Можете да се запознаете с базовите цени в ценоразписа ни или да изпратите снимки на зоната за корекция и запитване. Ние ценим Вашето време, но в медицината има много подробности, които не могат да бъдат взети под внимание на пръв поглед. Окончателния обем на пластичната операция и цена, или пакетни цени за няколко процедури можете да получите само на място, в лична среща с Доц. Д-р Емил Георгиев. Заплащането става в деня на процедурата или преди това, в брой, по банков път или с банкова карта.

Процедурата

В уговорения ден и час, бъдете в Клиника Нефертити, където Ви очаква въпросник за Вашето здравословно състояние и допълнителна дискусия за резултата от операцията. След приключване на пластичната операция, ще се чуствате добре, но оставате под наблюдение поне за още няколко часа. При желание можете да остатете в клиниката за нощувка.

Следоперативен период и грижи, посещения за превръзки

Възстановителният период, медикаментите и срещите за подмяна на превръзни и конци са строго индивидуални, в зависимост от индивида и интервенцията. Ще Ви бъдат насрочени 1-3 следоперативни срещи за смяна на превръзки, отстраняване на конци и контролни прегледи. Около 3-15 дни след свалянето на конците можете да възстановите обичайните си активности. Окончателния резултат от всяка пластична операция можете да очаквате след 3-12 месеца.

Д-Р ЕМИЛ ГЕОРГИЕВ

Доц. д-р Емил Георгиев е първият български пластичен хирург,осъществил процедурата ЛИПОСУКЦИЯ през 1982 г.

Доц. д-р Емил Георгиев специализира пластична, естетична и реконструктивна хирургия от 1975 г. и е водещ специалист сред пластичните хирурзи в България. Посветил се е на желанието да възстановява добрия външен вид, самочувствието и увереността на своите пациенти. Спецификата и доброто познаване на лицево-челюстната хирургия му дават съществено преимущество и увереност в крайния резултат. Съществен дял от пластичните естетични операции са на лице. За да си съперничи с природата, пластичният хирург трябва да борави умело и деликатно с човешката материя, да прилага малко инвазивни техники. Необходими са точност, прецизност, както и рядкото умение да се улови детайла.
Доц. д-р Емил Георгиев е първият български пластичен хирург, осъществил процедурата ЛИПОСУКЦИЯ в България през 1982 г. в бившия Център за медицинска козметика в София.

През 1991 г. става старши научен сътрудник и доцент в Медицинска академия. Скоро след това –през 1992 г. основава първата Клиника за пластична хирургия в България “Нефертити”.

Доц. д-р Емил Георгиев е пластичен хирург, който се придържа към най-добрите световни практики за постоянно повишаващо се ниво на лекарска компетентност.

Като мениджър на клиниката, той инвестира непрестанно в иновации на ниво медикаменти, оборудване, технология, ноу хау и в крайна сметка – на услугата за клиента. Всичко тук е в името на пациента – неговата сигурност, задоволство от обслужването и от крайния резултат.

Възползвайте се от неговия 30- годишен опит, знания и умения за постигането на Вашия идеал за красота.

Членство в организации

Обширния опит на Доц. Д-р Емил Георгиев резултира в пространствени умения за моделиране на лицето и скулптуриране на тялото. Признание за експертните му умения като пластичен хирург са участията му в най-елитните международни дружества за пластична, естетична и реконструктивна хирургия в световен мащаб.

Ежегодно участва в няколко международни събития на пластичните хирурзи от най-висок ранг за обмяна на идеи и опит. Притежава ефективни специализации в САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Гърция, Турция, Израел и Австралия. Като член на българската и международна асоциации за пластична, реконструктивна и естетична хирургия, участва ежегодно в специализирани курсове по теми от медицинската практика. По този начин държи ръка върху пулса на последните тенденции и нововъведения в пластичната и естетична хирургия.

ЦЕНИ

Ценова листа Хирургични процедури

Процедура Цена, лв
Корекция на нос 2600-3000 лв
Корекция на уши / локална анестезия / 1500 лв
Корекция на горни  клепачи / локална анестезия / 1200 лв
Корекция на долни клепачи / локална анестезия / 1500 лв
Увеличаване на скули с импланти 2000-2500 лв
Увеличаване на брадичка с имплант 2000-2500 лв
Челен фейслифтинг 2500-3500 лв
Ендоскопски челен фейслифтинг 2200-3500 лв
Фейс лифтинг 3500-4500 лв
Фейс лифтинг, вкл. шия 4000-4800 лв
Долен фейс лифтинг /лифтинг на шия/ 2000-2500 лв
Цялостен лифтинг на лице (чело, вежди, лице, шия) 6000 лв
Увеличаване на устни / локална анестезия / 300 EUR / 1 ампула
Увеличаване на устни с импланти Permalips 1200 лв / брой
Редукция обема на пълнени устни 300-500 лв
Попълване на бръчки 300 EUR / 1 ампула
Ботокс терапия 200 лв / зона
Ботокс терапия – цяло лице 600 лв
Корекция на вродени цепнатини на устната и небцето 700-3000 лв
Увеличаване на бюст с импланти 2800 -3500 EUR
Смяна на импланти без промяна в позицията 2800-3000 EUR
Смяна на импланти с промяна в позицията /надмускулно – подмускулно/ 2800-3500 EUR
Повдигане на бюст 3500-4000 лв
Намаляване на бюст 4500-5000 лв
Намаляване на ареоли 1500 лв
Коригиране на вгънати навътре зърна 1500 лв
Коригиране на зърна 1500 лв
Отстраняване на гинекомастия 1800-2500 лв
Липосукция, липоскулптура 1500-4000 лв
Липосукция на двойна брадичка 1000 лв
Лифтинг на ръце 2500-3000 лв
Лифтинг на тяло 3000-4000 лв
Пластика на предна коремна стена 3500-4000 лв
Намаляване на срамни устни, обрязване
/лабиопластика, хименопластика, циркумцизио // локална анестезия /
1000 лв
Поставяне на тестикулярен имплант 2000 лв
Корекция на белези, цикатрикси и татуировки 300-1500 лв
Оперативно отстраняване на потни жлези 1500 лв
Оперативно отстраняване на бенки, невуси, атероми и липоми по лицето или тялото 200 -500 лв / брой
Обща анестезия / по желание на пациента / 500 лв
Клиниката си запазва правото на промени

 

Ценова листа Кожни процедури

Процедура Цена, лв
CO2 Лазeрен Пилинг (цяло лице) 1000 лв
CO2 Лазерен Пилинг (цяло лице и шия) 1200 лв
Фотоподмладяване на цяло лице с IPL 250 лв
Фотоподмладяване на цяло лице с IPL –пакет 3 процедури 600 лв
Фотоподмладяване на лице и шия с IPL 300 лв
Фотоподмладяване на лице и шия с IPL – пакет 3 процедури 800 лв
Лечение на разширени кръвоносни съдове по лице с IPL /в зависимост от големината на съдовете/ 20-100 лв
Лечение на хемангиоми на лице или тяло с IPL /в зависимост от големината на полето/ 20-100 лв
Фотоепилация на горна устна 30 лв
Фотоепилация на брадичка 30 -50 лв
Фотоепилация на бакенбарди 50 лв
Фотоепилация цяло лице 120 -150 лв
Фотоепилация на шия 60 лв
Фотоепилация на ареоли 50 лв
Фотоепилация на мишници 50 – 70 лв
Фотоепилация на ръце от китката до лакътя 100 лв
Фотоепилация на ръце от лакътя до рамото 150 лв
Фотоепилация на цели ръце 200 лв
Фотоепилация на коремна линия 50 лв
Фотоепилация на бикини зона 100 лв
Фотоепилация на пълен интим 120 – 150 лв
Фотоепилация на бедра 250 лв
Фотоепилация на подбедрици 150 лв
Фотоепилация на цели крака 400 лв
Фотоепилация на бузи / скули 50 лв
Фотоепилация на врат 60 – 80 лв
Фотоепилация на гърди и корем 300 лв
Фотоепилация на гръб 300 лв
Клиниката си запазва правото на промени
КОНТАКТИ

Клиника „Нефертити” – nefertiti-bg.com

Адрес: гр. София, ж.к. “Белите брези” бл. 11
Тел.: 02 958 56 58; 02 958 24 18
Моб. тел.: 0888 45 01 85
Е-mail: nefertiti_at_nefertiti-bg.com
Работно време: Понеделник – Петък  – 9:00 – 18:00 ч; Събота – 10:00 – 13:00 ч


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: nefertiti-bg.com

За автора