“Комфорт пласт” ЕООД – Изработка и монтаж на дограма

ЗА НАС

kOMPHФирма “КОМФОРТ ПЛАСТ” ЕООД е създадена през 2006 г. Специализирани сме в проектиране, изработка и монтаж на дограма. Фирмата разполага с производствена база на територията на гр. Д.Чифлик.

Всички продукти са изработени в зависимост от предпочитанията на клиента. При нас може да получите компетентна информация за оптимален вариант, съобразен с Вашите изисквания. За да гарантираме високото качество на крайните продукти, сме избрали профилните системи: “TROCAL“-производство Германия, “KMG”-Производство България, “Алтест”-Производство България.

За качествен монтаж специалистите на “КОМФОРТ ПЛАСТ” ЕООД  използват крепежни елементи на фирма “Wurth”-производство Германия.
Чрез нашите партньори “Прокредит банк” и “ДСК” ние можем да Ви улесним с изгодни лизингови схеми.

1

PVC ДОГРАМА TROCAL

TROCAL InnoNova_70.A5 Elegance
Подредбата на крило и каса в полуизместени равнища превръща прозореца TROCAL InnoNova_70.A5 Elegance в прозорец със стил. Своеобразната подредба на профилните камери придават на прозореца висока собствена стабилност и същевременно възпрепятстват усукването. Тази система се характеризира чрез двете си уплътняващи равнини. Едно вътрешно и едно външно трайно еластични уплътнения се грижат за перфектното уплътняване между крило и каса. С дълбочина на профила от 70мм и V-стойности от 1,1 W/m2 далеч се надхвърлят изискванията, произтичащи от разпоредбата за пестене на енергия.
Икономичност и екологичност под един покрив.

TROCAL 88+
С “TROCAL 88+” се разкрива вълнуваща нова страница в модерното строителство, при която с новата профилна конструкция се постига извънредно тясна видима част, много елегантна и с перфектни пропорции.
Интелигентната цялостна конструкция на новия профил позволява рязко завишаване стойностите на топло- и шумоизолация, на сигурност и икономичност.
Подобряването на специфичните свойства на прозореца чрез увеличаване дълбочината на профила достига своите граници по отношение на икономичност и екологичност именно при 88мм, със значително подобрени топлоизолационни качества за по-нисък разход на енергия.

АЛТЕСТ

Алтест система „Пони“
Алуминий студен профил
Системата „Пони “ на Алтест е 37,5 мм. алуминиева серия, създадена по европейски стандарт Проектирана е така, че да изпълнява външни и вътрешни архитектурни предложения, където не е необходим термомост.

Профилите от системата „375 Пони“ са предназначени и отговарят на всички изисквания на крайния потребител.
Системата отговаря на всички европейски стандарти и норми за качество, също предлага поставяне на единично стъкло с размер от 4 до 10мм и стъклопакет 20мм.
Профилите „375 Пони“ са достъпни за всеки с изчистен дизайн и са подходящи за всякакъв вид сгради и помещения.
Предлагат чудесен баланс между красивото и практичното.

Богатият обхват профили, модерни аксесоари и гуми от ЕPDM е гаранция за перфектно
водооттичане и безупречна работа в различните ситуации. Серията работи и с двуплоскостни
механизми. Възможни са варианти на неотваряема, отваряема – вертикална, хоризонтална
дограма, отваряема около централна ос прозорци, както и комбинации отваряеми и
неотваряеми секции врати.
Система „Пони„ е основана на работата на 3 уплътнителни гуми – централна, външна и вътрешна. Богатата гама основни профили /каси/ и стъклодържачи дават възможност за използуване на единично стъкло /4-10мм/ и стъклопакети 18 мм.
Профилите могат да се боядисват по цялата гама на RAL.

Фирма за AL дограма Варна Алтест система „ЕСКИМОС“ Алуминий с термомост
Системата „Ескимос” на Алтест е 53 мм. алуминиева серия, създадена по европейски стандарт, съобразена с изискванията и размерите на обкова – панти, заключалки и др. Тя е система с прекъснат термомост, с полиамид на касовия профил 24 мм. и 20-22 мм. на крилото.
Състои се от обширен набор профили за всякакъв род решения.

Системата „Ескимос” на Алтест е основана на работата на 3 уплътнителни гуми – централна, вътрешна и външна /централната гума е специално разработена за серията /.

Богатата гама основни профили и стъклодържачи дават възможност за използуване на стъклопакети 24 мм. Това е модерна алуминиева система, задоволяваща най-новите архитектурни тенденции при направата на врати и прозорци, където е необходима термоизолация. Това позволява интегрирането и във всякакви климатични условия и различни сгради.
Профилите могат да се боядисват по цялата гама на RAL.

КОНТАКТИ

“Комфорт пласт” ЕООД – Изработка и монтаж на дограма – komfort-plast.com

Офис Варна

Адрес: гр. Варна, ул. “Ив.Аксаков” 71
Тел./факс: 052 829 699
Моб. тел.: 0886 233 777; 0884 630 360
E-mail: comfort_plast@ mail.bg

Текст и изображения: komfort-plast.com

За автора