Къща за гости „Калчеви“ – Несебър

ЗА НАС

1 - CopyСимпатичната Къща за гости „Калчеви“ ще откриете да се разполага на тиха уличка в очарователното морско градче Несебър. Отличната локализация на къщата ще Ви осигури нужното спокойствие. А също така, благодарение на разположението й, ще се възползвате и от лесен достъп до центъра на курорта. Наоколо ще откриете и множество приятни заведения и чудесни ресторанти. Недалеч има и красива алея с парк, където можете да се отдадете на приятни разходки край морето.

Къща за гости „Калчеви“ се радва и на отлични условия за настаняване. Тук на разположение на гостите ще бъдат удобни ДВОЙНИ СТАИ, уютни ТРОЙНИ ПОМЕЩЕНИЯ, както и комфортен АПАРТАМЕНТ, в който биха могли да отседнат петима души. Предлаганите помещения се наслаждават на модерен интериор и чудесно оборудване.

На разположение в стаята си ще имате телевизор, на който да гледате кабелна телевизия. Ще се радвате и на ХЛАДИЛНИК. В стаите поставени са и КЛИМАТИЦИ, а достъпни за използване ще са и КАНИ ЗА ТОПЛА ВОДА. Приятен е и изгледът, на който ще се наслаждавате от собствената си ТЕРАСА. Чистотата в стаите и къщата бива поддържана от КАМЕРИЕРКА. Гостите тук ще използват ютия и дъска за гладене.

Къщата наистина ще Ви предложи всичко нужно за прекарването на една спокойна и много приятна лятна ваканция. А и градът също ще Ви очарова. Прекрасната атмосфера и всички интересни забележителности в Старинният Несебър истински ще Ви впечатлят.

Нощуването в къщата започва с цени от 30 лева.

Заповядайте в Къща за гости „Калчеви“!

ГАЛЕРИЯ

1 - Copy4325
КОНТАКТИ

Къща за гости „Калчеви“ – Несебър

Адрес: гр. Несебър, Георги С. Раковски 2
Тел.: 0554 4 32 65
Моб. тел.: 0899 861 219; 0896 469 817
Е-mail: mimate@ abv.bg

Текст и изображения:

За автора