Лимакс – М ООД

ЗА НАС

Limeks-m-info-registerФирмата е специализирана в химическото чистене, пране и боядисване на текстилни и кожени изделия.

ЛИМАКС-М ООД е на пазара от 2002 година с няколко ателиета за химическо чистене, пране и боядисване. Нашите центрове са модерно обзаведени с машини последен модел на водещи италиански фирми в този бранш. Работим с екологично чисти препарати, гарантирани със сертификат за качество ISO 9001. За Вас се грижи висококвалифициран и опитен екип.

В своята работа ние се стремим към прилагане на най-доброто, като машини, препарати, технологии

При нас се обръща внимание на всяка дреха и всеки детайл от нея, още с приемането. Инспектира се всяко петно и преди да влезе в машината, се деташира с препарати на водещата немска фирма BUFA, които са екологично чисти, не предизвикват алергични реакции на тялото и не увреждат дрехите Ви.

VIP УСЛУГИ
КОРПОРАТИВНИ УСЛУГИ ОТ ЛИМАКС-М
С нас Вие сте застраховани от всякакви изненади в пикови моменти или неработни дни

Ако имате хотел, ресторант, SPA център или козметично студио можете да се обърнете към нас. Ние Ви предлагаме дългосрочно партнъорство и абонаментно обслужване с безплатен транспорт.

Химическото чистене и пералното стопанство на Лимакс-М, работи за Вас седем дни в седмицата и всички празнични дни.

С нас, Вие сте застраховани от всякакви изненади в пикови моменти и неработни дни, да останете без чисто белъо или Вашите гости без индивидуалната услуга: Химическо чистене, пране и гладене.

Лимакс – М предлага и нова услуга на корпоративните си клиенти. Можем да изработим и доставим ново спално бельо, хавлиени кърпи или покривки за Вашия хотел, ресторант или студио.

Ако момента не е подходящ да влагате средства в ново белъо и покривки, ние Ви предлагаме такива под наем. Материите и цветовата гама, ще бъдат според Вашият интериор и изискване. С тази наша услуга, Вашият обект може да бъде различен всеки месец.

V.I.P. КЛИЕНТИ

За нуждите на деловите и ангажирани хора фирмата предлага и VIP обслужване. Спестете от ценното си време и станете наш VIP клиент. Като такъв, Вие можете да направите поръчка от Вашият дом или офис и ще бъдете посетен от представител на фирма ЛИМАКС-М. До 24 часа, поръчката Ви ще бъде изпълнена и доставена обратно, изчистена, изгладена и опакована. Ще спечелите време, което ще инвестирате в друго занимание и ще останете доволен и с приятно чувство на удовлетвореност.

Транспортната услуга е безплатна за клиенти в района на гр. София.

КОНТАКТИ

“Лимакс – М” ООД – limaksm.com

Адрес: гр. София, жк. “Красна Поляна”, бул. “Никола Мушанов” №114
Тел./факс: 02 920 41 06
Моб. тел.: 0886 666 053
Е-mail: limaksm@ abv.bg

АДРЕСИ НА ПРИЕМАТЕЛНИТЕ ПУНКТОВЕ

- жк. Бели брези, ул. Кюстендил 23А
– жк. Лозенец, бул. Черни връх 46
– жк. Красна поляна, бул. Никола Мушанов 114
– жк. Оборище, бул. Дондуков 78
– жк. Център, ул. Славянска 9


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: limaksm.com

За автора