HostbgLogo160pxНие от „УЕБ БРАНД“ ЕООД, сключихме партньорство с една от най-големите и наложени хостинг компании в България “Host.bg” и фирма “Хостинг” ООД.

Host.bg е компания с над 10 годишна дейност в обастта на предоставяне на хостинг услуги, с 24/7/365 професионалена техническа помощ и поддръжка. Компанията има над 50 000 клиенти и е една от най-бързо развиващите се фирми в областта у нас.

Клиентите на Info-register.com ще могат да се възползват от безплатен хостинг за 6 месеца от Host.bg при подновяване или закупуване на нова услуга. Ще имат достъп до голям брой домейни и от допълнителни бонуси при дългосрочни взаимоотношения.

Новото партньорство на  Info-register.com и Host.bg е част от фирмената ни политика да предлагаме повече висококачествени услуги на по-ниски цени. Нашата цел е да предоставим професионална, качествена и сигурна услуга за всички наши клиенти. С нашите колеги от „Host.bg” можем да гарантираме за непрекъснатата поддръжка, непрекъсваемост и сигурност на Вашите хостинг акаунти, сайтове и електронни пощи.