Първа Дезинфекционна Станция Варнa

ЗА НАС

PDVПърва Дезинфекционна Станция Варнa ООД развива своята дейност в областта на услугите. Фирмата осигурява препарати за битова употреба срещу гризачи и насекоми. Дружеството предлага услуги по дератизация, дезинфекция и дезинсекция.

Първа Дезинфекционна Станция Варнa ЕООД предлага абонаментна поддръжка на хотели, ресторанти, хранителни обекти, детски градини, здравни заведения и др., като извършва ежемесечни обработки на помещенията срещу вредители. По заявка на клиентите, изършва еднократно дезинфекционни и дезинсекционни дейности.

УСЛУГИ

Първа Дезинфекциозна Станция Варна предлага и осигурява голямо разнообразие от ефикасни препарати за битова употреба срещу гризачи и насекоми. В магазина на фирмата се предлагат съвременни и нетоксични препарати за борба с гризачи и насекоми. Дружеството предлага:

  • Отрова за мишки и гризачи
  • Безотровни капани за хлебарки и други.
  • Дератизация от Първа Дезинфекционна Станция Варнa

Първа Дезинфекционна Станция Варнa ЕООД извършва дератизация. Това е мотод за унищожаване на вредителите гризачи: домашни мишки, полски, горски мишки, сив или черен плъх и други. Гризачите нанасят големи щети като похабяват продукцията в растениевъдство, животновъдство, хлебопроизводство, магазини, складове, и др. Те са преносители на видове тежки и опасни заразни заболявания, поради което не бива да се допускат в контакт с храни и в жилищата. Първа Дезинфекционна Станция Варнa ЕООД разполага с екипи от специалисти, които познават биологията на вредителите, техните хранителни навици, миграция, периоди и начини на размножаване и разселване. Професионалистите, с които разполагаме ще се справят успешно с гризачите като Ви предложат най-подходящите за Вашият случай решения.

Дезинсекция е метод, използван за унищожаване на насекоми вредители в бита и индустрията като: хлебарки, мухи, мравки, дървеници, бълхи, комари, кърлежи, молци, паяци, оси и дървояди. Насекомите пренасят на опасни заболявания като: салмонелоза, хепатит, холера, дизентерия, и други чревни инфекции. Паразитните насекоми като комарите, кърлежите, дървениците пренасят чрез кръвта с която се хранят у хората енцефалити, Ку треска и други.

Първа Дезинфекционна Станция Варнa извършва професионално отстраняване на всички проблемите с вредителите в жилищни сгради, производствени предприятия, складове за съхранение и търговия с хранителни продукти, заведения за бързо хранене и ресторанти, училища, детски градини, здравни заведения, административни сгради, хотели, тревни площи и открити терени.

Дезинфикционна Станция Варна предлага на своите клиенти дезинфекция. Това е метод, който се използва за унищожаване на вируси, бактерии, спори, мухъл и плесени, които попаднали в хранителните продукти или по повърхности причиняват заболявания на хората и предизвикват повреда и унищожаване на ценни културно-исторически експонати. При аварии на канализацията и наводняване на жилища и мазета или при случаи на заразно болен се налага обеззаразяване (дезинфекция), което цели да не допуска разпространяване на опасни болести. Екипите от специалисти в дружеството ще извърши това с професионална техника и препарати, като гарантира максимална ефективност.

В производствените предприятия за: млекопреработване, месо, хлебозаводи, алкохолни и безалкохолни напитки е наложително да се извършва периодично дезинфекция на помещенията с цел осигуряване на подходящ микроклимат и предпазване на продукцията от заразяване с нежелателни микроорганизми.

КОНТАКТИ

Първа Дезинфекционна Станция Варнa

Адрес: гр. Варна, ул. Тролейна 26
Моб. тел.: 0899 863 133
Тел.: 052 63 44 30

За автора