СД “Свилена пласт – Маринов и СИЕ” – Свиленград

ЗА НАС

SVILENAСД “Свилена пласт – Маринов и с – ие” гр. Свиленград стартира своята дейност през 2006 г. С основна дейност производство, доставка и монтаж на PVC и AL дограма. Предлага качествени и напълно завършени /до ключ/ врати, прозорци и довършителни – като измазване и первази и оставяме един напълно завършен продукт. Разполагаме с пълен набор от машини за производство разположени на площ от 650 м2. Тук изработваме за нашите клиенти широка гама от:

– PVC прозорци и врати на Salamander система Brugmann и система Bluevolution – Германия

– PVC прозорци и врати на профилна система Inoutic/Deceuninck система Arcade – Германия

– PVC прозорци и врати на профилни системи Profi link – CLASIK, LUX и PREMIUM– България

– Пълна гама алуминиеви профили на ALUMIL Гърция

– Всички видове комарни мрежи – ролетни, плъзгащи, статични и плисе

– Всички видове външни и вградени алуминиеви щори с пенополиуретан от Гърция

ПРОФИЛНИ СИСТЕМИ

Inouticе един от водещите производители в Европа на висококачествени PVC системи за прозорци и врати, стенни и покривни облицовки, както и за проектиране и озеленяване на тераси.
Ние свързваме вътрешните и външните части на всякакви видове сгради със съвременни технологии за прецизност, които определят стандарти по отношение на качество,функционалност и надеждност. Това, което ни отличава, е креативността на нашите инженерни решения. Нашият успех се крие в това,че правим обикновените неща, необикновено добре.

С високите си технологии и първокласни постижения “Salamander Industrie Produkte” GmbH успя да въведе нови критерии в сферата на екструзията на PVC. Успехът на компанията се дължи не само на 30-годишния опит в областта, а също и на непрекъснатия стремеж към технически иновации тяхната по-нататъшна реализация на пазара.
Конюнктурните инвестиции за развиване на върхови технологии, последователният и качествен мениджмънт, както и сертифицирането на продуктите по стандарт DIN 9001/9002 и стандарт RAL-GZ / 716 (т.1 и т.7) са гаранция за производителите на прозорци и врати с марка “Salamander” за първокласно качество на тяхната продукция.
Всички продукти с марка “Salamander” са тествани и притежават съответните сертификати от реномираните институти ift Rosenheim (Германия) и CST (Франция).

Брюгман АД – Прозорци с бъдеще

Изборът на прозорци зависи от характера на човек, защото прозорците разкриват душата на дома и на неговия стопанин. Те правят живота прозрачен. И изискват решения, които трябва да са валидни за много години напред, често даже и за цял живот. Затова тези тихи надеждни човешки спътници се нуждаят от специално качество. SALAMANDER е разработил такива профилни системи за врати и прозорци, които удовлетворяват всички потребности.
Профилите SALAMANDER система Brugmann са:
– с брилянтно бял цвят и гладка, блестяща повърхност;
– с изключително дълъг живот (над 60 години);
– светлорезистентни и изключително устойчиви на климатични въздействия;
– лесни за почистване и поддържане;
– в 1600 цветови разновидности и 12 стандартни имитации на дърво.

Тези свойства се дължат на материала, от който са направени – PVC по рецепта на SALAMANDER. Освен това той притежава 100-процентова възможност за рециклиране и превъзходен екобаланс.

Фирма Profilink е заложила на качеството като стратегия за бъдещо развитие.За постигането на целта,ние използваме най-модерната апаратура и технология на всички нива от производствения процес.Този факт ни дава увереност да твърдим,че всички продукти отговарят на най-високите изисквания за качество.
Profilink постоянно обновява и развива своите фирмени елементи.Така сме винаги добре подготвени за всички предизвикателства – от последната технология в производството до най-модерните тенденции на пазара.

ГАЛЕРИЯ

SVILENAP1000420P1000388P1000373P1000371P1000300P1000297P1000286P1000279P1000276
КОНТАКТИ

СД “Свилена пласт – Маринов и С – ИЕ” – Свиленград – svilenaplast.com

Адрес: гр. Свиленград, област Хасково
Тел./факс: 0379 7 30 15
Моб. тел.: 0878 39 85 56
Е-mail: svilena_plast@ abv.bg; office@ svilenaplast.com

Текст и изображения: svilenaplast.com

За автора