“Тсаки” ООД

ЗА НАС

TSAKIТСАКИ“ ООД е създадена през 1989 г. с предмет на дейност търговия с продукти за автомобили.
От 2001 г. фирмата е изключителен представител на испанската фирма KRAFFT S.L. за Република България и Македония. Испанската фирма  KRAFFT S.A. е с почти 70 годишна история и е специализирана в производство и разработка на двигателни масла, греси и химически продукти за леки и тежкотоварни автомобила. Има сертификати ISO 9001, ISO 14001, както и OHSAS 18001. Богатата продуктова гама на KRAFFT и изключително доброто качество на продуктите, ни дадоха възможността през годините да се наложим като надежден и предпочитан доставчик на много фирми в България.
През 2008 г. дружество ни стартира ново сътрудничество с германския химичен концерн KRUSE K.G в областта на продажбата и дистрибуцията на AdBlue.
От началото на 2017 г. ТСАКИ ООД  произвежда AdBlue със собствен лиценз, придобит след извършен одит от страна на VDA – Асоциацията на германските автомобилопроизводители, чиято собственост е и марката AdBlue. ТСАКИ ООД е единствената фирма в България, която притежава  европейски лиценз за производство и дистрибуция на AdBlue.
Дружеството има сертификат за качество ISO 9001 от TUV Nord Cert.
Доставката на продукта AdBlue се осъществява със собствени цистерни с метеорологична заверка на измерителните системи. ТСАКИ ООД предлага и оборудване за съхранение и продажба на AdBlue.
За повече информация вижте на www.tsaki.com

 

КОНТАКТИ

“Тсаки” ООД – tsaki.com

Адрес: гр. Костинброд, Бивш селскостопански двор зад “ОЛИНЕЗА”
Моб. тел.:0887 425 789; 0889 043 980; 0884 735 788
E-mail:tsaki@ tsaki.com

Текст и изображения: tsaki.com

За автора