“Висто Клима” ЕООД

visto-clima-logo "Висто Клима" ЕООД - vistoclima.com
Адрес: гр. Карлово, ул. “Христо Генков” №30
Тел./факс: 0335 915 63
Моб. Тел.: 0888 356 294, 0886 642 933
Е-mail: visto1952@ abv.bg
Posted On 19 Jun 2020
, By