„БЛУПЕР ТРЕЙД“ ЕООД

ЗА НАС

ScreenHunter_1710 Sep. 02 06.46Фирма „БЛУПЕР ТРЕЙД” ЕООД започва дейността си през 2010 г. И е правоприемник на „БЛУПЕР“ ООД, която от своя страна е основана през 2008 г. . От основаването си и двете компании се занимават с продажбата на хигиенни консумативи, като е официален вносител наKimberly – Clark* Professional и има собствена марка BP Professional.

Дейността на компанията е насочена към внедряването на нови технологии и продукти с цел повишаване на хигиената във обществените и санитарните помещения. Потребителите на нашите продукти са бизнес клиентите от от всички сфери на икономиката: хранително-вкусова промишленост, болнични и здравни заведения, административни и бизнес сгради, обществени учреждения, детски градини, училища и университети, офиси, хотели и ресторанти и др.

Марката Kimberly–Clark® Professional е символ за престиж и безкомпромисно качество и дава на клиентите хигиената и комфорта, от които се нуждаят.Продуктите на компанията Kimberly–Clark® се ползват с огромно доверие сред клиентите са познати по света с марките:Kleenex, Sсott, Andrex, Huggies, Kotex и Depend.

Нашата мисия е да предлагаме на нашите клиенти комплексни решения в областта на хигиената изцяло съобразени с нуждите на клиента и изграждането на дългогодишни взаимоотношения с тях.

Фирма „БЛУПЕР ТРЕЙД” ЕООД работи с голяма част от водещите български фирми , които работят в различни области на икономиката:„БЕЛЛА БЪЛГАРИЯ” АД гр. Пловдив, „САМИ – М” ООД, „КОКА – КОЛА” БЪЛГАРИЯ, „КЕН” АД, „ АРЕКСИМ ИНЖЕНЕРНГ” ЕООД гр. Смолян, МБАЛ „ХИГИЯ” гр. Пазарджик, „Мегапорт” ООД, МБАЛ „ДЕВА МАРИЯ” гр. Бургас, „ГОТМАР” АД, „НОВА ТРЕЙД” АД -газирани напитки “DERBI”, „БАЛКАНФАРМА” АД гр. Разград, „СПИДИ” АД, ХОТЕЛ „ТРИМОНЦИУМ –DEDEMAN” гр. Пловдив, „ОМНИКАР АУТО” ООД, както и множество хотели с 3* и 4*, бизнес сгради и търговски центрове на територията на страната.

Основните групи продукти които предлагаме са следните:

  • Хигиенни системи за санитарните помещения и консумативи за тях – кърпи за ръце, тоалетна хартия на късове, тоалетна хартия на ролки, системи за измиване на ръце.
  • Лични предпазни средства за еднократна и многократна употреба.
  • Почистващи препарати.
  • Ароматизаторине на различни помещения посредством ароматизатори на парфюмна основа снабдени със системи за управление на разхода на консуматива.

Всеки един от нашите клиенти получава квалифицирана консултация от служителите на фирмата по отношение на повишаване на хигиената в производствените и санитарните помещения и намаляване на разходите за хигиена.

От 2011 г. Фирма „БЛУПЕР ТРЕЙД“ ЕООД започна да разработва собствена марка продукти под името „BP Professional” , като по този начин започна да разширява пазарният си дял в областта на хигиената. Продуктите, които се предлагат на пазара под тази марка са следните: кърпи за ръце, тоалетна хартия, течен сапун, пяна за ръце, ансептичен сапун, препарати за почистване за повърхностти в хранително – вкусовата промишленост.

 

Всички предлагани системи за хигиена – дозатори и консумативи за тях можете да разгледате на сайта на фирмата

ДОСТАВКА

Доставката на стоки от BluperTrade.com е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА за клиентите на магазина, независимо от стойността на закупения артикул. Поръчаните от Вас продукти ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес с куриер.

Срока за доставка обикновено е от 1 до 2 работни дни в зависимост от получаването на поръчката, уточняване на всички подробности и потвърждаване на наличностите.В случай, че са налице обстоятелства налагащи забавянето на доставката (поради липса на наличност на даден артикул или други възникнали пречки), наш служител ще се свърже с Вас на посочения телефон или E-mail за контакт за допълнително уточняване и за съгласие от Ваша страна за удължаване срока на доставка.

При получаване на поръчаната от Вас стока от куриера отворете пратката пред него, за да важи застраховката, в случай, че има проблем с продуктите. При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

Е-ПЛАЩАНЕ

Уважаеми партньори, можете да плащате своите поръчки и чрез системата E-pay.

Кратко описание на системата E-pay:

Цел и предназначение
Системата за електронни плащания на стоки и услуги чрез Интернет с банкови карти ePay.bg предоставя възможност на всички държатели на национални дебитни карти с логото на БОРИКА и/или на международни кредитни карти да плащат у нас стоки и услуги чрез Интернет.

Какво е необходимо за функционирането на една такава система?
– Клиентът трябва да притежава банкова карта.
– Притежателят на национални дебитни карти трябва да потвърди желанието си да извършва разплащания в Интернет от съответния ATM – терминал с въвеждането на своя PIN.
– Картодържателят трябва да притежава достъп до Инетрнет.

Общи принципи за функциониране на системата
– Клиентът се регистрира в системата, като въвежда еднократно информацията за банковата си карта.
– Търговецът от своя страна също се регистрира в системата, като предоставя информация за виртуалния POS терминал, който притежава.
– На всеки клиент се дава негов клиентски идентификационен номер (КИН), а на търговеца – негов търговски идентификационен номер (ТИН). Тези два номера са публични и служат за представяне на двете страни една пред друга. Тези номера могат да се съобщават свободно както на клиентите, така и на търговците.
– Двете страни, за да участват в системата, получават свое потребителско име и парола. Те са поверителни и се съхраняват от клиента и от търговеца.
– В общия случай всяка страна може да инициира плащане, знаейки КИН или ТИН на другата страна.

Основна особеност на системата е, че търговецът никога не получава специфична информация за клиента или данни за неговата карта. Системата предоставя на търговеца само необходимата информация, че даден КИН е извършил плащане в негова полза. В случаите, когато търговецът е регистриран в системата, че ще доставя стоки на адреса на клиента, той получава адреса за доставка, включен към информацията за плащането.

Клиентът никога не вкарва повторно номера на картата си. Картите се регистрират в системата еднократно. Тази информация се съхранява в криптиран вид на сървър, който не е пряко свързан с Интернет и се свързва с КИН на клиента. При плащане клиентът нарежда на системата да задължи негова карта в полза на търговеца, като посочва коя карта да се избере (в случай, че е регистрирал няколко карти) по потребителското име на картата, което предварително е въвел.

Системата изпраща запитване до националния оператор за картови разплащиния БОРИКА, в което се посочва данните за виртуалния POS терминал на търговеца, данните за картата на клиента и сумата на транзакцията. БОРИКА обработва тази информация и връща на системата отговор, дали плащането е извършено или е отхвърлено (причините за отказа не се уточняват). Системата предава тази информация на търговеца и в случаите, когато плащането е успешно, търговецът предоставя стоката или услугата на клиента.

Търговците винаги имат възможност да отменят вече извършено плащане в тяхна полза при възникнали спорове по доставката от тяхна страна.

Системата предоставя на двете страни подробни справки за извършените преводи, платените или отказани доставки, лимитите по картите, движението за търговец и клиент.

Всички плащания без изключение се инициират само след изрично потвърждение от клиента.

Търговците могат да изпращат искания към клиентите за плащане на определена сметка. Освен това се предлага възможност за осъществяване на масови плащания с абонаментен характер за търговци, които предоставят стоки или услуги, заплащани периодично. След получаване на искане за плащане не се предприема нищо, докато клиентът не потвърди искането.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_1699 Sep. 02 06.42ScreenHunter_1708 Sep. 02 06.44ScreenHunter_1707 Sep. 02 06.44ScreenHunter_1706 Sep. 02 06.44ScreenHunter_1705 Sep. 02 06.44ScreenHunter_1704 Sep. 02 06.44ScreenHunter_1703 Sep. 02 06.44ScreenHunter_1702 Sep. 02 06.44ScreenHunter_1701 Sep. 02 06.43ScreenHunter_1700 Sep. 02 06.43
КОНТАКТИ

„БЛУПЕР ТРЕЙД“ ЕООД – blupertrade.com
Адрес: гр. Пловдив, ул. “Недялка Шилева” № 32
Тел.: 032 638 496
Факс: 032 638 496
Моб. тел.: 0889 601 924
E-mail: plovdiv@ blupertrade.com

Адрес: гр. София, ул. “Враня” № 114
Тел. 02 812 97 92
Факс: 02 920 22 23
Моб. тел.: 0884 548 090
E-mail: o.varbanov@ blupertrade.com

Адрес: гр. Велико Търново, ул. “Оборище” № 8Г
Тел./Факс: 062 650 382
Моб. тел.: 0889 602 253
E-mail: v.tarnovo@ blupertrade.com

Дистрибутор за град Банско
ДУРИМЕКС ЕООД
Адрес: гр. Банско, ул. “Патриарх Ефтимий” до ECO
Тел./Факс: 0749 88 229
Моб. тел.: 0889 253 510
E-mail: durimex_villi@ abv.bg

Дистрибутор за град Димитровград
ЕЛТЕХ ЕООД
Адрес: гр. Димитровград, бул. “Димитър Благоев” № 1
Тел./Факс: 0391 601 43
Моб. тел.: 0885 345 144
E-mail: office@ eltechbg.com

Дистрибутор за град Казънлък
ЕКОЛУКС ЕООД
Адрес: гр. Казанлък, ул. “Отец Паисий”, №1
Тел. 0431 644 94
Факс: 0431 642 89
Моб. тел.: 0888 146 024
E-mail: tihomira@ ecolux-bg.com

Текст и изображения: blupertrade.com

За автора