Частно училище с изучаване на немски език „ВЕДА“

ЗА НАС

ScreenHunter_46310 Jan. 12 23.15Добре дошли в Частно училище с изучаване на немски език „ВЕДА“, където всяка година учат, творят и се развиват в дух на любознателност и мултикултурализъм 250 деца и ученици от 1,5- до 19-годишна възраст.

От основаването на училището през 1998 г. до днес учениците и учителите на „ВЕДА“ са постигнали многобройни успехи в състезания и образователни проекти, свързани най-вече с ранното чуждоезиково обучение.

Стилът на обучение във „ВЕДА“ е свързан с индивидуален подход към всеки ученик, с взискателност и толерантност, които целят оформянето на морално устойчиви и хармонично развити личности. Това постигаме с модерна и добре балансирана учебна програма, предлагаща развитие както по немски и английски език, така и по всички общообразователни предмети, изкуства и спорт. Нашата мисия е да изградим любознателни хора с широки интереси и стремеж да учат и да се развиват през целия си живот.

В основата на всяко добро училище е неговият екип. Педагогическият колектив и ръководството на „ВЕДА“ се състоят от висококвалифицирани и опитни специалисти, отдадени на образованието, възпитанието и развитието на всеки ученик.

Родителите също играят съществена роля в живота на училище „ВЕДА“. Те са наши партньори и ни помагат както в поддържането на добра среда за образование и възпитание на децата и учениците.

За да научите повече за „ВЕДА“ и това, което училището може да предложи на Вас и Вашето дете, разгледайте сайта ни или се свържете с нас, за да ни посетите и да се запознаем лично.

С радост Ви приветствам в света на „ВЕДА“!

Валентина Денчева,
Директор

ДЕТСКА ГРАДИНА и ЯСЛА
ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ
КОНТАКТИ

Частно училище с изучаване на немски език „ВЕДА“ – wedaschule.com
Адрес: гр. София, ул. „Кукуш“ № 2 (сградата на „Сименс“ ЕООД)
Тел.: 02 931 14 67
Моб.тел.: 0894 685 880
E-mail: info@wedaschule.com

Текст и изображения: wedaschule.com

За автора