“Енергоинвестмънт” АД

ЗА НАС

energoinvestmentКомпанията Енергоинвестмънт АД е основана през 2009 г. Тя е базирана в гр. София.
Енергоинвестмънт АД оперира на национално ниво. Наши клиенти са малки и големи производствени, търговски и логистични фирми от различни сектори и бизнеси.

Като един от младите и бързо разрастващи се лицензирани търговци на електрическа енергия, Енергоинвестмънт АД полага усилия да осигури за своите клиенти надеждност, сигурност и изгодни цени на доставената електроенергия.
Енергоинвестмънт АД се ангажира да предоставя на бизнеса достъпна електроенергия, персонализирани решения и превъзходно обслужване.

Мениджмънта на Енергоинвестмънт АД е безрезервно отдаден на изпълнението на неговата мисия.

Визия:

Да бъдем предпочитания доставчик на надежна електроенергия на ниска цена.

Мисия:

Да осигурим лесен и сигурен достъп до електроенергия, при максимално качество на обслужване и минимална цена.

Философия на работа:

Ние вярваме, че клиентите трябва да имат свободата да избират своя доставчик на електроенергия, да имат достъп до професионални консултации, да се възползват от нашите знания и опит, и да получат най-добрите решения за своя бизнес.

Нашият опит в търговията с енергия ни позволява да предоставяме на нашите клиенти голямо разнообразие от опции за иновативни, ефективни и навременни високо конкурентни цени и услуги за управление на техните енергийни нужди и бюджети.

БИЗНЕС КЛИЕНТИ

Основни клиенти на Енергоинвестмънт АД са малките и средни фирми, които съставляват 99 % от националната икономика. Те са основният двигател, който движи икономическия растеж на България.
Едно от основните предизвикателства пред бизнеса днес включва оптимизиране и намаляване на нарастващите енергийни разходи. Като компания, обслужваща малки и средни предприятия (МСП) в цялата страна, Енергоинвестмънт АД разбира бизнес предизвикателства, с които се сблъскват неговите клиенти. Ние знаем, че избора на надежден и евтин доставчик на електро енергия е важен инструмент, за собствениците на фирми, за ефективно управление на техния бизнес.
Енергоинвестмънт АД може да ви помогне да бъдете по-конкурентоспособни, като ви осигури по-голям контрол върху разходите за енергия и по-добри цени за нейното придобиване.

Изборът на ЕнергоИнвестмънт АД може да ви предостави възможност да намалите сметките си за ток, по-добре да управлявате своите бюджети и паричния поток, да пренасочите спестените пари и време в развитие на вашия бизнес.

Енергоинвестмънт АД ще предостави нови възможности на вашия бизнес.

Защо да изберете Енергоинвестмънт АД

Гъвкавост и Надеждност
ЕнергоИнвестмънт АД предлага своите продукти и услуги както на малки и средни предприятия, така и на големи търговски и промишлени предприятия. Имаме амбицията да предоставяме на нашите клиенти, независимо от това дали са малки или големи, ниска цена, надеждна и качествена електроенергия и перфектно обслужване.

Изгодни цени
ЕнергоИнвестмънт АД ще направи по-лесен и изгоден начина, по който сте закупували електроенергия в миналото. Ние работим усилено, за да отговарим на вашите нужди и да предложим продукт с цена и качество над вашите очаквания.

Перфектно обслужване
Обслужването на клиенти е нашата сила: Ние вярваме, че всички клиенти, малки и големи, трябва да получат същото изключително ниво на обслужване, включително и бърза реакция и иновативни решения.

Кратки и ясни договори:
Договорите са кратки така, че можете да ги прегледате и одобрите бързо. Без скрити клаузи!

Гъвкави договори:
Ние сме адаптивни спрямо спецификата на вашия бизнес. Своевременно правиме промени за привеждане на договора в съответствие с вашата бизнес стратегия.

Лесни за разчитане и разбиране фактури:
Интуативни за преглед, лесни за разбиране .

Възможност за електронно плащане:
Електронното плащане ще намали разходите за администриране, ще даде възможност за контрол на вашите сметки.

Опитен екип
Опитен и надежден управленски екип със значителен професионален опит.

Лесно е да се прави бизнес с нас, защото ние отговаряме на вашите потребности и очаквания.

КОНТАКТИ

“Енергоинвестмънт” АД – energoinvestment.bg

Адрес: гр. София, ул. Лъчезар Станчев 5 (Sopharma Business Towers – A) ет.7
Tел.: 02 984 56 21; 02 984 56 22
Mоб. тел.: 0888 688 850
Е-mail: office_at_energoinvestment.bg


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: energoinvestment.bg

За автора