ЕТ Стоми – Стоимен Грозданов – Строителни дейности Бургас

ЗА НАС

ScreenHunter_30729 Oct. 29 07.36Стоми – Стоимен Грозданов ЕТ е строителна фирма занимаваща се в областта на строителството, ремонта и реконструкцията на сгради – проектиране и изграждане на жилищни сгради, хотелски сгради и културно-битови сгради.
-Стоми – Стоимен Грозданов ЕТ разполага с богат потенциал, квалифициран екип от специалисти, качество и оригиналност на проектите, които е изпълнила.
– Строителна компания Стоми използва едни от най-новите технологии в областта на строителството.
– Извършваните от нас дейности се от обогатяват и от осъществените от нас строителни работи по реконструкцията и модернизацията на съществуващи сгради.
От създаването си до момента Стоми – Стоимен Грозданов ЕТ има богат набор от завършени строителни обекти.
Нашата организационна структура е динамична и постоянно развиваща се. Целим максимално да задоволим изискванията на клиентите си, затова и непрекъснато подобряваме качеството си и изпълнението на строителните проекти.

ДЕЙНОСТИ

* Строителство на хотели
Строителна компания Стоми е построила и строи хотели, които се характеризират с уникален дизайн и качество, отличен стил на изпълнение на строителните работи и вложените материали.

* Строителство на жилищни сгради
Строителна компания Стоми дава високи гаранции за построените от нея жилищни сгради. Постройките създават един нов и модерен облик. Завършените обекти са изключително удобни и се отличават със своето качество на изпълнение и кратките срокове на завършване на строеж, ремонт или реконструкция.

* Реконструкция и реставрация
Можете да разчитате на нас за ремонт и реконструкция както на жилищни сгради, така и на културно-битови постройки. Реконструкцията се извършва с изключителна прецизност и точност, без да се нарушава цялостната визия на сградата.
Всички подобрения и ремонтни дейности се извършват бързо, качествено и в най-кратки срокове.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_30725 Oct. 29 07.20ScreenHunter_30726 Oct. 29 07.20ScreenHunter_30727 Oct. 29 07.20
КОНТАКТИ

ЕТ Стоми – Стоимен Грозданов – Строителни дейности Бургас
Адрес: гр. Бургас, ул. Цар Самуил 59
Тел.: 056 818 831
Моб.тел.: 0888 451 034
E-mail: stomisng@ abv.bg

За автора